diumenge, 21 d’abril del 2019

Missa de Resurrecció

Imatges de la Missa de Resurrecció, aquest matí a la parròquia de Maria Auxiliadora, presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona, Antoni Vadell.






(Fotografies: aportació de Francisco Cortés)

Processó del Silenci 2019

Secció d'Espases - Secció dels Signífers - La Biga dels Armats
La participació a la Processó del Silenci ha estat el fet diferencial de la temporada, respecte a temporades anteriors. Aquesta processó, que se celebra el Dissabte de Glòria, és organitzada per la Confraria del Sant Sepulcre i la Germandat de Nostra Senyora de la Soledat. El seu recorregut abasta el barri dels Molins i una part de Cirera.

La secció de Llança i la Banda - Optíada Juvenil - Secció dels Signífers
Aquest any els Armats hi hem estat convidat en motiu del 30è aniversari de la fundació de la Confraria del Sant Sepulcre. Això en ha permès desfilar per un barri on encara no havíem estat presents.

Secció de Llança - Misteri del Sant Sepulcre - Dues imatges de la formació
Divendres al vespre, un cop acabada la nostra participació a la Processó General, es van fer les bosses i preparar el material, que va ser portat el dissabte al matí al local de la Soledat, lloc on ens vam canviar a la tarda. Tot seguit i a pas lleuger, la formació es va dirigir a la parròquia de l’Esperança, on ens esperaven els dos misteris. Les paraules del mossèn de la parròquia i un Combat de 2 per a tots els assistents, van donar el punt de sortida a la processó. Semblava que, malgrat tot, el temps aguantaria, però dissortadament la pluja, que s’havia mantingut absent els dies anteriors, ha acabat fent acte de presència quan tot just portàvem una tercera part del recorregut previst. Les nostres cuirasses són molt sensibles a l’aigua i això ens ha obligat a retirar-nos al local de la Soledat. 

El Capità Rafael Llibre conversant amb l'alcalde David Bote
Punt i final de les activitats de la Setmana Santa 2019, que s’han traduït en quatre dies de sortida, tres d’ells seguits, tot un esforç que és d’agrair als Armats que han participat.

(Fotografies: Gemma Romagosa i Mireia Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot

dissabte, 20 d’abril del 2019

Emotiva Recollida del Sant Crist

Arribada dels Armats i obsequi d'una figura d'Armat commemorativa
Retrocedim al 13 d’abril del 1990. Els Armats havien sortit el dia abans, Dijous Sant, per a fer la Recollida de la Bandera, l’Homenatge a la Ciutat i la representació de la Passió als patis del Col·legi Valldemia. Nou anys enrere, l’entitat s’havia recuperat i havia començat la participació a la processó del Divendres Sant a Sant Andreu de Llavaneres. Però l’any 1990 i davant de la pressió popular d’antigues i noves confraries, l’església decideix autoritzar de nou les processons a Mataró. Aquesta decisió obre de nou les portes al retorn dels Armats el Divendres Sant.

Val a dir que els dies previs a aquesta data, es respirava, a tots nivells, un ambient barreja de nerviosisme, tensió i satisfacció. L’aposta pel retorn i la responsabilitat afegida eren prou motius per a fusionar aquesta amalgama de sensacions.

Aquell dia, i com a pas previ a la Processó General, es va anar per primera vegada al carrer Prat de la Riba a recollir la figura del Sant Crist de la Bona Mort i acompanyar-lo en processó fins a Santa Maria. Val a dir que aquell acte va ser molt emotiu per a tots, però sobretot pels més grans que recordaven els actes dels anys 50 i 60.

Combat de 3 - Presentació de llances - Càrrega del Sant Crist
Ahir, 19 d’abril del 2019, van recordar-se aquestes 30 vegades de la recollida del Sant Crist amb un intercanvi d’obsequis entre el Capità Manaia dels Armats, Rafael Llibre i un emocionat Àngel Rubio, ànima dels portants del Sant Crist i una de les persones referents pel que fa a la recuperació de les processons i la creació de la Comissió de Setmana Santa. 

Com és tradicional els Armats van dur a terme el Combat de 3 en homenatge a tots els assistents. A continuació es va fer la primera càrrega de la figura, càrrega que fa servir el sistema català anomenat “amb bossa”, per a continuar tot seguit en processó fins a la plaça de Santa Maria, entrant a l’interior de la Basílica els Armats i els portants del Sant Crist.

Seccions de Llances i Banda - Processó cap a Santa Maria

Una estona més tard, Confraries, Germandats i Armats començaven una nova edició de la Processó General del Divendres Sant.

Dispositius mòbils omnipresents a tots els actes

(Fotografies: Gemma Romagosa i Mireia Romagosa)



Jordi Romagosa i Nebot

divendres, 19 d’abril del 2019

Dijous Sant 2019

El nou Penó dels Armats
Podríem dir que el Dijous Sant és una mica l’equador de les nostres activitats de la Setmana Santa. És un dia d’activitat important i no ens equivocaríem si diguéssim que recull el fruit de tot l’esforç dels dies de feina i assajos. La Recollida de la Bandera, Homenatge a la Ciutat i processó Nit de Silenci formen el grup d’actes que es desenvolupen pel centre històric de la ciutat i donen renom a la Setmana Santa de Mataró.

Per si algú encara ho desconeix, la concentració al Fossar Xic dóna el tret de sortida a tots els actes del dia. A més a més de la foto de la formació del dia, hi ha hagut les paraules del president Joan Rovira i del Banderer d’Honor Ignasi López, abans de donar pas al Capità Rafel Llibre amb les darreres orientacions de la sortida, el moment de pregària i els ànims entre tota la formació. Enguany no hi ha hagut socis que acomplissin els 25 anys com a tals, però es va obsequiar a Lluís Juvinyà amb una placa de record per tots els anys que ha posat veu a l'acte d'Homenatge a la Ciutat. Juvinyà també va ser la veu de Pons Pilat a les representacions de la Passió que s'havien fet amb veu en off.

La Biga dels Armats de Mataró

Davant de Santa Maria s’ha repetit un cop més l’acte de Recollida de la Bandera, i el Banderer d’Honor, ha recollit la Bandera a la capella dels Dolors i l’ha lliurat al Banderer de la Formació després de desfilar marcant el pas pel davant de la formació presentant llances. Tot seguit les dues seccions de Llança han dut a terme el Combat General.

El Banderer d'Honor 2019, Ignasi López

Combat General

La plaça de darrera de l’Ajuntament ha estat l’escenari de l’Homenatge a la Ciutat 2019, amb l’estructura i protocol habituals, amb lleugers canvis en l’estructura degut a que aquest any l’alcalde i regidors han ocupat el balcó de darrera de l’Ajuntament. El públic assistent ha pogut gaudir de l'exhibicó de la Biga i les evolucions dels Encreuaments, Combat de 2 i Estrella, realitzats per les seccions de Llança i els Signífers.

La Bandera i Estendards, davant de Santa Maria

De l’amalgama d’activitats de la Setmana Santa de Mataró, la Nit de Silenci és sinònim de processó d’estil català. Les confraries dels Armats, Hort de Getsemaní, Coronació d’Espines i Venerable Congregació de la Mare de Déu dels Dolors, fan el seu recorregut pels carrers més propers a Santa Maria, amb l’únic so dels timbals dels Armats marcant el pas. Una processó que va recuperar-se ara fa 25 anys. Enguany amb novetats, ja que s’ha fet un canvi de recorregut baixant per la Muralla del Tigre i seguit pel carrer Sant Josep i, a més, els Armats hem tret a desfilar el nou Penó, estendard amb l’estructura dels antics Vexillum romans, i que ve a ocupar el lloc de l’antic Penó dels Armats que va desaparèixer, juntament amb l’antiga Bandera a començament dels 70. La Bandera ens va ser retornada el 2010. El Penó continua perdut.

Secció de Llança dels Armats

L’acte final de la processó, amb les entrades dels passos i el moment de record pels difunts, s’ha desenvolupat a l’interior de la Basílica, amb la col·laboració del Cor Madrigalista que ha interpretat peces sacres. Mn. Josep Rodríguez, rector de Santa Maria, ha adreçat les paraules d’agraïment i la benedicció a tots els assistents. La foto de la formació a peu d’altar, tot un clàssic i una mostra perfecte de la cronologia de l’entitat, ha posat punt i final a les activitats del dia.

Avui, Divendres Sant, els Armats anirem per 30a vegada a la recollida del Sant Crist per acompanyar-lo a Santa Maria i participar, amb tota la resta de Confraries i Germandats, a la Processó General.

A més, durant el matí tots els passos estaran exposats a Santa Maria per a ser visitats pels fidels i el públic en general.

Santa Maria amb els passos exposats
La Bandera, el Penó i el casc del Capità, representant els Armats

Us esperem a tots dos actes.

(Fotografies: Mireia Romagosa, Gemma Romagosa i Rafael Llibre)

Jordi Romagosa i Nebot

dijous, 18 d’abril del 2019

Avui Dijous Sant

Avui, Dijous Sant, els Armats de Mataró sortirem al carrer a desenvolupar tot un seguit d’actes, nascuts la majoria de la nostra història recent però que han esdevingut ja un referent diferencial de la Setmana Santa de Mataró.

En primer lloc hi haurà la Recollida de la Bandera (Santa Maria, ¼ de 8 del vespre), acte que enguany celebra la seva 35a edició. L’acte comptarà amb la presència activa del Banderer d’Honor 2019, Ignasi López, que lliurarà la Bandera de la Formació al nostre Banderer, marcant l’inici de les activitats del dia. La presència del Banderer d’Honor també està d’aniversari ja que enguany serà la 30a vegada que hi participa.

El tradicional Homenatge a la Ciutat (Darrera de l’Ajuntament, a les 8 del vespre) serà el segon acte del dia. L’any 1986 començà aquest acte tradicional de la Setmana Santa. Consisteix en fer unes evolucions davant del públic a la plaça de l’Ajuntament. Sempre s’ha fet al darrera de l’Ajuntament, excepte el 2008 i 2009 que es va fer a la plaça Santa Anna. En aquest acte acostumen a fer les evolucions més complicades i que no es poden fer en el recorregut habitual de les processons per qüestions d’espai. Enguany es podrà veure la tradicional Estrella.


El darrer acte del dia serà la processó Nit de Silenci (Santa Maria, 2/4 de 10 del vespre), processó que va recuperar-se l’any 1994 i que enguany celebra el seu 25è aniversari. Hi participaran els Armats de Mataró, l’Hort de Getsemaní, la Coronació d’Espines i la Mare de Déu dels Dolors de Santa Maria. La processó comença i acaba a Santa Maria. Atenció al canvi de recorregut.






Tots hi sou convidats!




Més informació aquí i al programa de Setmana Santa




(Fotografies: Mireia Romagosa)


Jordi Romagosa i Nebot

dimarts, 16 d’abril del 2019

Taller dels Armats a la Fundació Iluro

Taller dels Armats, Fundació Iluro
Una nova col·laboració dels Armats a la Biblioteca de la Fundació Iluro. Com en temporades anteriors els hi hem anat a fet una petita explicació sobre els Armats, i ja que aquest any el taller consistia en pintar i fer un casc romà, hem parlat dels diferents tipus de cascos que tenim, formes, colors i qui els porta. 

Desprès s'han dedicat a pintar-los, amb els colors que ells han escollit i un cop acabat, els han retallat i muntat.  

Nil Suari, Rafel Llibre i Jordi Romagosa, han estat la representació dels Armats en aquesta edició. 

Taller dels Armats, Fundació Iluro
(Fotografies: Rafel Llibre)

Jordi Romagosa i Nebot

Processó del Prendiment 2019



Informació al Blog de Setmana Santa sobre la Processó del Prendiment, que ha comptat amb la participació dels Armats de Mataró per 10a vegada consecutiva.

SETMANA SANTA DE MATARÓ: Processó del Prendiment 2019

Jordi Romagosa i Nebot

diumenge, 14 d’abril del 2019

Representació de la Passió 2019

Comentaris i vídeo sobre la representació de la Passió 2019, al Blog de la Comissió de Setmana Santa.

SETMANA SANTA DE MATARÓ: La Passió 2019





Jordi Romagosa i Nebot

Avui X participació a la Processó del Prendiment

Foto Mireia Romagosa 2011
Pujada de les Escaletes l'any 2011
(Foto Mireia Romagosa)
Avui diumenge 14 d'abril, a 2/4 de 7 de la tarda, els Armats participarem per 10è any consecutiu a la processó de Jesús Captiu, coneguda com a Processó del Prendiment.

L'any 2010 va començar l’inici de la col·laboració amb la Germandat de Jesús Captiu participant a la Processó del Prendiment del diumenge de Rams. Prèviament a la processó, a les 6 de la tarda, s’escenifiquen els fragments de “Judes ven al seu mestre” i “l’Hort de Getsemaní”, amb els textos que s’han fet servir a la Passió dels Armats, i els actors vestits de l’època, a càrrec de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.

Aquesta col·laboració ja es va intentar en anys anteriors. De fet, aquesta processó començà l’any 1992 i hi va haver dos intents de participació. El primer, l’any 2000, però la pluja va obligar a suspendre l’acte. L’any 2001 es va tornar a intentar i els Armats vam arribar fins a pujar les Escaletes, quedant els integrants de la 3a secció en els espais entre baranes, però el misteri no va poder arribar ja que a la cantonada del Camí Ral un vehicle no va respectar la prohibició i va atropellar una persona, suspenent-se la processó.

Però des de l’any 2010 la participació ha estat continuada i si el punt àlgid de la processó és la pujada de les Escaletes per part del misteri, ara cal afegir-hi la pujada de la nostra Biga a la carrera, i la formació dels Armats marcant el pas i fent encreuaments.

Si l'any passat es va fer a la Baixada de les Espenyes per qüestions d'espai, enguany es retorna al recorregut tradicional de la Baixada de les Escaletes.

Més informació al programa de Setmana Santa

 

Jordi Romagosa i Nebot

dijous, 11 d’abril del 2019

Presentació del Llibre a M1TV

Reportatge de la presentació del Llibre dels Armats al programa Mataró al Dia del 10d'abril.
En el minut 41 del programa.

http://mataroaudiovisual.alacarta.cat/mataro-al-dia/capitol/mataro_al_dia_10042019



Dissortadament aquest material ha estat retirat pels responsables del mitjà de comunicació. 
Disculpeu les molèsties, alienes a Armats de Mataró.

dimarts, 9 d’abril del 2019

En record d'Antoni Trenchs i Ruiz

Avui 9 d’abril, ens ha deixat a l’edat de 89 anys, l’Antoni Trenchs i Ruiz, persona molt vinculada a l’entitat a mitjans del segle passat, i pare del company Antoni Trenchs i Mola.

Durant els més de 300 anys de presència de soldats romans a la Setmana Santa de Mataró, han estat moltes les persones que hi han participat i hi participen, però persones que hagin arribat a ocupar el càrrec de Capità Manaia ja no en són tantes. L’Antoni Trenchs i Ruiz va ser una d’aquestes persones.

Nascut l’any 1929, va començar a desfilar a la dècada dels 40 i va ser-ne Capità Manaia entre els anys 1952 i 1962. Va formar part del grup de persones que els anys cinquanta van reagrupar els Armats com a secció de la Congregació de la M. de Déu dels Dolors, formant part com a vocal, de la junta constituïda el 1954, on era president Emili Amorós, juntament amb altres armats reconeguts com Marcel·lí Llinàs, Carles Mons o Lluís Rabassa. 

Un dels aspectes que alguns armats veterans de l’època han recordat en escrits publicats a la nostra revista, era el fet que desfilava amb un bastó de comandament que era una canya d’Amèrica molt prima, de mig metre, estri que feia servir per a donar un petit cop a la cuirassa d’algun company distret.

Armats dels anys 50. Antoni Trenchs el primer per l'esquerra
 
Molts mataronins també el recordem com a un dels columnistes del desaparegut “Crónica de Mataró” o "Diari de Mataró, on comentava aspectes relacionats amb la ciutat. Arran d’això l’any 1986, va acompanyar-nos al viatge a Roma, per a fer-ne la crònica de la visita, que va ser publicada el dimarts 30 de setembre del 1986. També va fer una col·laboració escrita a la Revista dels Armats de l’any 2005.

Article del Crónica de Mataró

Fou Banderer d’Honor la Setmana Santa de l’any 1995.

Vagin des d’aquí els nostres condols per a tota la seva família. Descansi en pau.

El funeral tindrà lloc el dimecres dia 10 d’abril a 2/4 de 5 de la tarda al tanatori de Mataró.


Jordi Romagosa i Nebot
ex-Capità Manaia

Actes Setmana Santa 2019

Armats de Mataró 2019


La PASSIÓ - 12 i 13 d'abril

Hort del Rector de Santa Maria. Divendres a les 10 del vespre. Dissabte a 2/4 de 10 del vespre.

La Passió


DIVENDRES DE DOLORS - 12 d'abril

Missa dels Dolors. A les 8 del vespre a la Capella dels Dolors de la Basílica de Santa Maria.
Missa en honor a la Verge i en sufragi pels nostres difunts.




DIUMENGE DE RAMS - 14 d'abril

Participació dels Armats de Mataró a la Processó del Prendiment. A partir de les 6 de la tarda escenificació del Prendiment a càrrec de la Germandat de Jesús Captiu i a continuació, la Processó des de la Plaça de Santa Maria.




DIJOUS SANT - 18 d'abril

RECOLLIDA DE LA BANDERA

A 1/4 de 8 a la Basílica Parroquial de Santa Maria.

Actuacions previstes
  •     Combat General seccions de llança

Un cop finalitzat l’acte DESFILADA PEL CENTRE DE LA CIUTAT des de la Plaça de Santa Maria fins a la Plaça de l’Ajuntament. Recorregut: Carrer Santa Maria, Plaça Gran, Carrer Santa Maria, Sant Cristòfor, Plaça de la Peixateria, Carrer Barcelona, La Riera, Carreró i Plaça de l’Ajuntament.

HOMENATGE A CIUTAT


A les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament.
Actuacions prevists:
  •     Entrada de la Biga
  •     Evolucions de les seccions de llança i estendards:
    •     Combat de 2
    •     Estrella
PROCESSÓ NIT DE SILENCI


A 2/4 de 10 del vespre des de la Plaça de Santa Maria amb els Armats de Mataró, Confraria Oració del Senyor a l’Hort, Confraria Coronació d’Espines i la Venerable Congregació dels Dolors de Santa Maria. 
Recorregut: Plaça de Santa Maria, Sant Francesc d’Assís, Carrer Bonaire, Carrer d’Argentona, Muralla del Tigre, Sant Josep, La Riera, Carrer Nou i Plaça de Santa Maria. 
Amb la col·laboració del Cor Madrigalista de Mataró i l’organista Benet Costa.


DIVENDRES SANT - 19 d'abril

RECOLLIDA DEL SANT CRIST


A partir de les 6 dela tarda, recollida del Sant Crist al carrere Prat de la Riba. Recorregut: C. Sant Simó, Sant Bonaventura, Pl. Forn del Vidre, Arquebisbe Mas, Moreto i d'Enric Prat de la Riba.

Actuacions previstes:
  •     Combat de 3 de las seccions de llança
Un cop finalitzat l’acte, anada a Santa Maria per a participar a la Processó General del Divendres Sant. Recorregut: Carrer Prat de la Riba, Cristina, Sant Bru, Sant Francesc d’Assis i Plaça de Santa Maria.


PROCESSÓ GENERAL del Divendres Sant


A 2/4 de 8 del vespre des de Santa Maria. Recorregut: Basílica de Santa Maria, Sant Francesc, Bonaire, Argentona, El Torrent, Plaça de les Tereses, Santa Teresa i Plaça de Santa Anna.



DISSABTE DE GLÒRIA - 20 d'bril

PROCESSÓ DEL SILENCI

A les 6 dela tarda. Recorregut: parròquia de la M. de Déu de l'Esperança, Molí de Dalt, Passeig dels Molins, Passeig del Desviament, Mare de Déu de l'Esperança, de la Creu Roja, Tres Tombs, Nicolau Guanyabens, Àvila, Avinguda del Velòdrom i Ronda Doctor Ferran.


Armats de Mataró es reserven el dret de modificar las actuacions previstes i el recorregut segons els horaris i davant de qualsevol contingència.


(Fotografies: Gemma Romagosa i arxiu Armats)

Jordi Romagosa i Nebot

diumenge, 7 d’abril del 2019

Presentació Llibre Armats de Mataró

El llibre de la Història dels Armats de Mataró, ja és una realitat. En el marc de la Capella dels Dolors de Santa Maria, plena de gom a gom d’armats, familiars i amics, el dissabte 6 d’abril, es va fer l’acte de presentació d’un treball que va començar tres anys enrere i que ha culminat en aquest llibre sobre la història d’aquesta activitat tan tradicional des de l’any 1705 fins el 2017, dates que li donen el títol.

Prèviament i mentre el públic s’anava acomodant, els músics Enric Serra i Ramon Redorta amenitzaven l’espera, interpretant en directe peces de música dels voltants de començaments del segle XVIII, com la Muixeranga d'Algemesí o peces de Bach.

L’inici de l’acte l’ha dut a terme Joan Rovira, president dels Armats, que ha donat la benvinguda als assistents i ha fet unes reflexions sobre les motivacions de la Setmana Santa per les confraries i els Armats i sobre la presentació del llibre, destacant l’extensa feina que l’autor i moltes persones de dins i fora de l’entitat han dut a terme per a la culminació del projecte. Tot seguit els músics, amb vestimenta d’època, han interpretat la Sardana Curta n. 3 del llibre de les Llibertats d’Orgue de Calaf.

A continuació, Nicolau Guanyabens, director del Museu Arxiu de Santa Maria i autor del pròleg del llibre, ha intervingut parlant del marc de la Capella dels Dolors i la seva vinculació amb els Armats. Ha comentat que mentre feia recerques sobre referències relatives als Gegants de Mataró, va anar fent la descoberta d’anotacions relatives als Armats fins a la més antiga del 1705 sobre el seu material. Ha apuntat els orígens de la Minerva, una confraria fundada a Roma el 1539 a l’església dels dominicans de Santa Maria sopra Minerva, és a dir una església fundada sobre l’antic temple dedicat a la deessa romana Minerva, nom que van anar agafant totes les confraries fundades arreu i que tenien cura del monument del Dijous Sant i la processó del Corpus.   

Nicolau Guanyabens, Héctor Lòpez i Joan Rovira
Tot seguit, Héctor López, autor del llibre, ha fet un extens resum dels aspectes més rellevants de la història dels Armats a les processons de Mataró des de l’any 1705, comentant el que s’hi va trobar anotat, comparant aquesta dada documental amb les que tenen altres agrupacions d’armats i manaies de Catalunya. Tot fent aquesta retrospectiva, ha explicat la raó de ser dels Armats, les seves tasques, les anotacions sobre els canvis i renovacions de vestuari, els sous que cobraven les persones contractades i les prohibicions que aquesta activitat també ha patit durant la seva història, remarcant aspectes destacats fins arribar al final del segle passat amb la darrera recuperació. Ha agraït a totes les persones que han col·laborat en les diferents tasques d’aportació de documentació, material gràfic, correcció i disseny, el conjunt de les quals ha donat fruit en la presentació d’aquest llibre que ens apropa un xic més a la història d’una tradició centenària que és Patrimoni Cultural de la Ciutat de Mataró des de l’any 2002.

En la cloenda, el president Joan Rovira ha agraït la presència de tots els assistents a l’acte i ha donat pas a la darrera actuació dels músics que han interpretat la peça popular de la Contradansa d’en Jeroni.
Enric Serra i Ramon Redorta

Un cop finalitzat l’acte, el públic ha pogut anar fins el Castrum dels Armats, on es va oferir una copa de cava i unes galetes amb la forma d’un casc romà. Moment també per a poder adquirir el llibre i visitar el material exposat.

El llibre presentat

El proper acte, La Passió el 12 i 13 d’abril.    

(Fotografies: Francisco Cortés i Jordi Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot

dissabte, 6 d’abril del 2019

Entrevista a Mataró al dia

Mataró al dia 04/04/2019: Entrevista a Antoni Trenchs i Héctor López amb motiu de la presentació del llibre sobre la Història dels Armats. En el minut 12:40 del programa.



Dissortadament aquest material ha estat retirat pels responsables del mitjà de comunicació. 
Disculpeu les molèsties, alienes a Armats de Mataró.

dimecres, 3 d’abril del 2019

Entrevista als Armats

Armats a la secció Calidoscopi de M1TV.
Joan Rovira, Miquel Àngel Quijorna i Jordi Romagosa, parlem de les nostres activitats de la Setmana Santa i de la propera presentació del llibre.
 


Dissortadament aquest material ha estat retirat pels responsables del mitjà de comunicació. 
Disculpeu les molèsties, alienes a Armats de Mataró.

dimarts, 2 d’abril del 2019

Previs Setmana Santa

Pregó 2019


El pregó de Setmana Santa ja s'ha anunciat. Va ser la tarda del dissabte 30 de març a les 18:00 a la parròquia de Maria Auxiliadora.
Podeu veure més informació a l'article SETMANA SANTA DE MATARÓ: El pregó 2019 ja s'ha anunciat


Presentació Cartell Processó del Silenci 2019


El cartell de la Processó del Silenci, es va presentar diumenge a la parròquia de la Sagrada Família de Mataró. Enguany comptarà amb la participació dels Armats de Mataró.
Més informació a l'article SETMANA SANTA DE MATARÓ: Presentació cartell Processó del Silenci

Jordi Romagosa i Nebot