dissabte, 24 de març de 2012

Concert de Setmana Santa

Enguany la nostra agrupació participarà en un acte nou, fruit de la iniciativa de Jordi Lluch director del Cor Ciutat de Mataró.
Ja fa unes quantes setmanes, que en Jordi Lluch es va adreçar a la nostra entitat per a explicar-nos un projecte que volia dur a terme per la Setmana Santa. Es tractava de fer un concert amb música sacra interpretada pel Cor Ciutat de Mataró i que els Armats, aprofitant que tenim tots els estris i vestuari de la Passió, representéssim uns quadres plàstics del Via Crucis en punts concrets de les peces escollides.
A la Junta ens va semblar una opció interessant i una forma d’aprofitar la feina que es fa per la Passió
El projecte encara estava naixent i quedaven forces aspectes a concretar, com per exemple el lloc. Es va parlar de Santa Maria, de Santa Anna i fins i tot del propi Pati de la Presó.
Finalment i superats tots els entrebancs, el projecte ja està en marxa i tot el que l’envolta també.

Per tant us presentem el programa que es durà a terme el proper dimecres 4 d’abril. 

•    Data: Dimecres 4 d'abril de 2012
•    Hora: 21:30
•    Lloc: Església de Santa Anna
•    Repertori: Via Crucis de Franz Liszt i altres obres sacres.
•    Quadres plàstics representats pels Armats de Mataró.
•    Entrada lliure, amb invitació (es poden recollir les invitacions a les oficines de l’IMAC, i abans del concert a l’entrada de l’església)

Podeu trobar informació detallada sobre el concert i el cor Ciutat de Mataró a la seva pàgina web: http://www.corciutatmataro.org/index.php/ca/concerts.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada