dijous, 10 de juliol de 2014

V Mostra d'entitats, la jornada

La V Mostra d’Entitats de Voluntariat de Mataró s’ha dut a terme el passat 28 de juny a la Riera i la plaça Santa Anna i ha recollit tot un seguit d’actuacions i actes al carrer, juntament amb la presència de més de seixanta entitats de voluntarietat de la ciutat, una mostra més que evident de l’ample ventall d’associacions i persones que formen part d’això que s’anomena el “teixit associatiu” de la nostra ciutat..
Aquest dissabte, doncs, a partir de les 9 del matí s’ha començat a desenvolupar l’activitat frenètica del muntatge dels diferents estands de les entitats, un cop aclarit quin era el lloc exacte que tocava ocupar malgrat les assignacions inicials. Petits detalls que els organitzador han de vetllar de cara a la propera edició.
Des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre, la jornada s’ha desenvolupat amb un temps calorós, que no ha estat obstacle que impedís a una nombrosa gentada el fet de visitar, mirar, preguntar o simplement passejar tafanejant l’ample ventall de propostes associatives, les actuacions i demostracions esportives o les taules de debat i experiències que s’ha ofert a diferents espais. 
Els Armats hem optat per repetir el mateix esquema que vam presentar en l’edició anterior ara fa dos anys, tot oferint als més menuts la possibilitat de vestir-se d’armat i pintar un dibuix amb un casc romà, mentre es projectaven fotografies de les nostres activitats.
La presència de públic ha estat més majoritària a la tarda, com era previsible, però durant tot el dia moltes persones s’han aturat una estona tot mirant la projecció o preguntant temes relacionats amb armats, mentre vestíem a algun menut amb l’equipament metàl•lic dels integrants de la nostra Optíada Juvenil. Com a material complementari, hem repartit revistes de l’any actual i també algunes d’edicions anteriors.
Una jornada llarga, en la que els integrants de la junta, a més del muntatge i desmuntatge, ens hem anat alternant per tenir cura del nostre estand, on també ens han acompanyat i ajudat alguns dels nostres socis.
Si hem aconseguit donar-nos a conèixer a més persones, molt millor. En definitiva d’això es tractava.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada