diumenge, 3 d’agost del 2014

Sopar Social 2014

El passat dissabte 31 de maig, els Armats vam celebrar el VIII Sopar Social de la segona temporada. Novament al restaurant Gaudium de la nostra ciutat ens vam ajuntar una bona representació dels integrants de la nostra entitat, familiars i amics. Enguany també ens han acompanyat el nostre alcalde sr. Joan Mora, el regidor de cultura sr. Joaquim Fernàndez i el Banderer d’Honor 2014 sr. Just Cabré, tots acompanyats de les seves senyores.
 
El sopar, conduit per Rosa Maria Jordan i Jordi Martorell com a presentadors, va constar de la seva part protocol·lària, amb els parlaments del Banderer d’Honor Just Cabré, el Capità Manaia Jordi Romagosa, el president Rafel Llibre i el nostre alcalde Joan Mora que va tancar l’acte com és tradicional. 
 



 
La part de reconeixement a diferents socis va constar del tradicional lliurament de guardons. Aquest any han estat: insígnia de plata als associats que acompleixen els 25 anys com a socis actius per Montse Ariño, Joan Romero i Albert Romero; premi ‘Optídada Juvenil’ a Oscar Giganto, Jordi Navarro, Adrià Aguilar i Pau Cortés; premi ‘Banderer d’Honor’ a Just Cabré; premi ‘Armat’ a Rafel Illa; premi ‘Arnat’ a Mario Martínez; premi ‘Passió’ a Judith Navarro. En el decurs del lliurament, Joan Rovira i Rafel Llibre van intervenir per comentar les insígnies de plata d’enguany i explicar la nova finalitat del premi ‘Optiada Juvenil’.
 




 
Finalment la part més lúdica amb el sorteig d’obsequis cedits per particulars i comerços col·laboradors va posar punt i final a aquesta edició del Sopar Social.
 


 
Com a fet simpàtic de la festa es va recordar que enguany van desfilar junts, tres generacions de la mateixa família, aquest fet és la segona vegada que es produeix en la nostra història recent (que coneguem, és clar). L’avi (Isidoro Navarro), el fill (Raül Navarro) i el nét (Jordi Navarro), han compartit desfilada i a la figura de l’estrella van estar tots tres de costat. Que per molts anys!




(Fotografies: Som Dos)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada