dijous, 23 de febrer del 2017

Visita als Manaies d'Amer

El passat Octubre vam rebre la visita d’una representació dels Manaies d’Amer, Carles Barret i Alvar-Josep Espinosa, que ens van convidar formalment a participar a la seva processó del divendres de Dolors, el proper dia 7 d’abril. Per tant, els Armats tornarem a participar en una Processó dels Dolors  fora de la nostra ciutat. La primera va ser a Bellpuig l’any 2015.

Aquesta serà la segona vegada que visitarem la vila d’Amer. La primera va ser l’any 2010 en motiu de la Trobada de Manaies de la província de Girona commemorativa dels 300 anys de la Congregació dels Dolors d'Amer, on els Armats de Mataró vam ser colla convidada. Al final de l'escrit teniu el cartell de la diada.

Visitant els carrers per on passarà la Processó



El passat dia 18 de febrer, una representació de la nostra Junta encapçalada pel president Rafel Llibre, Jordi Romagosa, Dídac Benítez, Joan Rovira i Joaquim Valls, ens hem desplaçat fins aquesta població de la Selva on vam ser rebuts pel president dels Manaies d’Amer, Carles Barret, i els integrants de la seva junta Albert Sau, Marc Carbonés i Alvar-Josep Espinosa.

La Plaça de la Vila

Després de compartir un esmorzar plegats, vam fer el recorregut de la Processó pels diferents carrers i places tot comentant l’ordre dels actes i resolent dubtes de cara la participació del dia 7 d’abril. Finalment vam visitar les seves dependències on tenen tot el material perfectament exposat.


Local dels Manaies d'Amer



Una estona ben profitosa per a tots i així poder començar a posar fil a l’agulla de cara a aquesta participació a la Processó dels Dolors d’Amer, que esperem gaudir tots plegats en una diada tan significativa per a les nostres agrupacions. I per part nostra esperem poder contribuir a aquest acte amb tanta tradició històrica amb una representació ben nombrosa dels Armats de Mataró.




(Fotografies: Dídac Benítez i Rafel Llibre)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada