dimarts, 6 de novembre del 2012

Mataró per Càritas - La diada

Com ja s’havia anunciat, el dissabte dia 3 es va dur a terme la diada de Mataró per Càritas amb tot un seguit d’activitats per a la recaptació de joguines, roba, aliments i diners a fi i efecte de donar suport a aquesta entitat que intenta ajudar als que tenen menys recursos.
Els Armats, juntament amb la resta de confraries i germandats de Mataró, ens hem afegit a aquesta diada i hem fet la nostra petita aportació com a entitat que ha consistit en 30 kg d’arròs i 8 kg de llenties. Al final del dia la quantitat recollida per la Comissió de Setmana Santa va superar els 400 kg, que van ajudar a que al final de la jornada se superessin les 4 tones d’aliments recollits segons les primeres estimacions.
Jordi Llinàs fent lliurament de l'aportació dels Armats
Integrants de la Comissió durant la recollida
Fent recompte de la quantitat recollida
La Comissió de Setmana Santa va organitzar diverses paelles per a oferir un petit àpat als assistents a la jornada i que prop de 300 persones van poder gaudir fent una petita aportació econòmica per a Càrites. Gràcies a les aportacions d'empreses com HIMSA, Fet a Mà i Anma que van pagar el subministrament del material i menjar, i gràcies al treball dels cinquanta voluntaris i voluntàries, es van poder recaptar més de 2.000€ per a Càrites.

Aspecte del camió de la Comissió amb tot el material recollit
 

Durant tot el dia la plaça de Santa Anna va ser una festa amb actuacions musicals, lectures de poesia, espectacles de màgia, castellers, corals ... que van col•laborar a l’esdeveniment.
Trobareu més informació al blog de la Comissió.

Aspecte de la plaça de Santa Anna

(Fotografies: Jordi Romagosa)



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada