dissabte, 9 de març del 2013

NOTÍCIES DE SETMANA SANTA

La Comissió de Setmana Santa de Mataró va presentar el seu cartell el dissabte 23 de febrer al Convent de les Caputxines de Mataró.
L’acte va comptar amb les intervencions de la Germana Montserrat Beya, Mare Abadessa de les Caputxines de Mataró, el co-president de la Comissió de Setmana Santa,  Jesús Moya, mossèn Vicenç Mira, consiliari de la Comissió de Setmana Santa, Jordi Merino, co-president de la Comissió, que va presentar el cartell, i l’alcalde Joan Mora que va cloure l’acte.
Els portants del Sant Crist van entrar la imatge del Sant Crist de Santa Maria, emprant l’estil tradicional català anomenat en bossa. Teniu més informació al Blog de la Comissió.


m1tv ha retirat el fragment de vídeo que acompanyava a aquesta noticia. Disculpeu les molèsties, alienes a Armats de Mataró.

D’altra banda el passat dissabte 2 de març la Comissió de Setmana Santa de Mataró, va rebre el Premi Immaculada que és una menció especial que s'atorga des de l'any 2007 a personalitats o entitats que treballen en pro de la Setmana Santa a nivell nacional o internacional, tot reconeixent la seva tasca d'organització del V Congrés Català de Confraries, Congregacions i Germandats celebrat a Mataró l'any 2011 i també per la seva trajectòria al capdavant de la coordinació de les diferents germandats i actes que es desenvolupen a la ciutat de Mataró.
L’acte va tenir lloc al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona, on es va atorgar també la medalla del Consell General a la Catedral de Barcelona per la seva trajectòria. En la recollida del premi Jordi Merino en representació de la Comissió va fer un breu parlament als assistents a l'acte. Teniu més informació al Blog de la Comissió

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada