diumenge, 11 de gener del 2015

Visita al nostre local de Josep Ignasi Boada

El dissabte dia 10 de gener, hem rebut la visita del sr. Josep Ignasi Boada i Gasulla al nostre local, juntament amb una representació de la Comissió de Setmana Santa de Mataró.
Josep Ignasi Boada és historiador, gran coneixedor i divulgador de la Setmana Santa i persona molt vinculada a la Setmana Santa de Tarragona. Va ser president del I Congrés de Confraries de Catalunya i un dels ponents del V Congrés que es va dur a terme a Mataró l’any 2011.
Ja ens coneixia com a agrupació arran de la desfilada a Tarragona del 6 d’abril de l’any 2008, commemorativa dels 250 anys dels Armats de la Sang, i on vam compatir diada amb els companys de Girona, Torredembarra i Montblanc. 
Durant la visita va poder veure tot el nostre material exposat i la sala museu i conèixer alguns dels petits detalls que formen part de la nostra agrupació i la nostra història.

Josep Ignasi Boada (quart per la dreta) juntament amb representants de la Comissió de Setmana Santa i els Armats de Mataró (Rafel Llibre, Joaquim Valls i Jordi Romagosa)


Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada