divendres, 24 de març del 2017

La Revista dels Armats 19 - Any 2017

La revista número 19 dels Armats, corresponent a la Setmana Santa del 2017, es va presentar al públic en el decurs de la Roda de Premsa que es va dur a terme el passat dissabte 18 de març a Can Palauet.
La temporada 2017 presenta novetats pel que fa a les sortides que farem en diades properes a la Setmana Santa, que seran a la XXI Trobada de les Comarques Tarragonines a la Selva del Camp, el 2 d’abril, i a la Processó dels Dolors d’Amer el 7 d’abril, dues sortides que queden reflectides en el programa dels Armats.
La portada de la revista manté el seu disseny característic i ens presenta una vista de la façana de Santa Maria, amb la formació dels Armats entrant al seu interior en finalitzar la processó Nit de Silenci.
La revista manté el nombre de pàgines que en anteriors edicions i com a novetats en aquesta tenim la relació dels armats que van desfilar la temporada anterior i escrits informatius sobre la Mostra d’Entitats, la participació a les Catifes de Flors de Corró d’Avall i la visita a les dependències de Santa Maria i el Museu Arxiu. També destaquen els recordatoris per dos armats difunts: Jordi Argés i Emili Amorós, que fou president els anys 50 i 60, en un escrit redactat pel seu fill Pere. També tenim un escrit de Josep M. Herrero que ens comenta sobre la diferència entre Líctors, Signums i Signífers. 
Altres seccions es mantenen com és habitual; amb els escrits de l’alcalde, el regidor de cultura, el president, el Capità Manaia, el Banderer d’Honor (Luís Majuelo) i l’armat sènior (Salvador Maspoch).
Es manté el Programa d’Actuacions per a la Setmana Santa, la fitxa tècnica de la revista i la memòria d’activitats de la temporada anterior.

Com sempre, la distribució de la revista és gratuïta i la podreu trobar als locals dels nostres col·laboradors i a la nostra seu. També la podeu consultar i descarregar aquí

Contingut de la revista:

-    Salutació de l’Alcalde (David Bote i Paz)
-    Salutació del Regidor de Cultura (Joaquim Fernàndez i Oller)
-    Salutació del President (Rafael Llibre i Tur - President)
-    Salutació del Capità (Jordi Romagosa i Nebot – Capità Manaia)
-    Banderer d’Honor 2017 – Lluís Majuelo Almirante
-    En record del nostre armat Jordi Argés
-    El racó dels Sèniors – Salvador Maspoch i Estany
-    Formació d’Armats de Mataró 2016
-    Programa d’Actuacions pels carrers de Mataró
-    Full d’inscripció
-    Cartell de la Passió 2017
-    Pensant en la Passió 2017 (Joan Rovira i Viñas – Director de la Passió)
-    Programa dels Armats de la Setmana Santa 2017
-    En records del meu pare (Pere Amorós i Coll)
-    Obsequi de la família Amorós
-    VI Mostra d’Entitats
-    Final de temporada 2016
-    Els Líctors (Josep M. Herrero i Vidal)
-    Memòria d’activitats 2016 (Jordi Romagosa i Nebot)
-    Agraïment als anunciants i col•laboradors i Fitxa Tècnica de la revista



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada