dilluns, 26 de febrer del 2018

Roda de Premsa 2018

Ja estem a un mes vista de la Setmana Santa i el passat dissabte dia 24, els Armats hem presentat cartells i la nostra revista, la n. 20, en el decurs de la tradicional Roda de Premsa, un cop mes a la sala d’actes de Can Palauet gentilment cedida pel nostre Ajuntament, amb l’assistència d’armats, representants de les confraries i de la vida cultural i associativa de la ciutat.

Moment de la conversa amb els Armats veterans
 
Ha obert l'acte el president Joan Rovira que ha donat la benvinguda als assistents tot justificant el motiu de la primera part com a reconeixement a antics Armats que ja desfilaven els anys 50 i 60, i que encara mantenen la seva vinculació a l'entitat. Tot seguit doncs, el company Jordi Martorell a conduit una animada conversa amb els Armats sèniors Salvador Maspoch, Josep M. Herrero i Just Cabré, que han explicat una part de la seves vivències com a Armats durant l'etapa de les seves participacions a les desfilades.

Presentació de la Revista2018
 
Seguidament ha començat la part més protocol·lària presentant-se els diferents elements previstos a la Roda de Premsa. En primer lloc, la Revista dels Armats n. 20 a càrrec d'Antoni Trenchs en substitució de Dídac Benítez, que no va poder assistir per motius de salut. Seguidament Joaquim Valls ha introduït el cartell de la Passió, dissenyat per ell mateix, i que ja feia uns dies que havia vist la llum. A continuació Jordi Cervantes ha presentat el cartell dels Armats, dissenyat també per ell i finalment Francisco Cortés ha presentat el cartell de la processó Nit de Silenci

Revista, cartell de la Passió, dels Armats i de la Processó Nit de Silenci

Vista de la sala d'actes de Can Palauet
 
El president Joan Rovira ha dirigit unes paraules tot animant a la presència de tots en els diferents actes organitzats i ha donat pas a la regidora de Cultura, Núria Moreno que ha fet un petit parlament de cloenda tot agraint la feina dels Armats i manifestant l'orgull que representa per a la ciutat de Mataró el fet de tenir una agrupació tan reconeguda com la nostra.

Parlament del president Joan Rovira
Presentació del cartell de la Comissió de Setmana Santa 2018

Una estona abans de l'inici de la Roda de Premsa, la Comissió de Setmana Santa ha presentat el Cartell i el calendari d'actes d'aquesta temporada 2018 a l'escola Sant Josep Franciscanes.  Teniu més informació de l'acte a l'enllaç Presentació Cartell Setmana Santa 2018.

Podeu consultar l'agenda de la Comissió de Setmana Santa aquí
(Fotografies aportació de Mario Martínez i Comissió de Setmana Santa)

Jordi Romagosa i Nebot
ex-Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada