dimecres, 1 d’agost del 2018

Final de temporada 2018

La temporada 2018 ha arribat a la seva fi. És temps de vacances, fer balanç i establir objectius de cara a la temporada vinent. Però des de la Setmana Santa hi ha hagut tot un seguit d’activitats de les quals en farem esment en aquest escrit que servirà per a desitjar bones vacances a tots.

Sopar Social

La XII edició de la 2a temporada del tradicional Sopar Social es va dur a terme el dissabte 5 de maig al Hotel Atenea de la nostra ciutat. Va comptar amb la presència del nostre alcalde David Bote, del Banderer d’Honor 2018, Climent Roca, del president dels Armats, Joan Rovira i del Capità Manaia, Rafel Llibre, a més de l’assistència d’un nombrós grup de socis i familiars.


Jordi Cervantes i Sergi Julià, van ser els encarregats de conduir les diferents parts protocol·làries de l’acte i els parlaments del Capità, President i Alcalde. En el decurs del sopar es va fer lliurament a Climent Roca i Oromi de la placa recordatori de la seva presència com a Banderer d’Honor de la temporada. Així mateix es va fer públic el veredicte de la votació popular pel premi “Armat”, que va recaure en David Montalban. Recordem que les insígnies de plata es van repartir el Dijous Sant i el premi Passió durant la concentració de la representació del segon dia que es va suspendre per la pluja.  

Mostra d’Entitats

La VII Mostra d’Entitats va retornar a les seves dates naturals i es va dur a terme el dissabte 2 de juny en el marc de la plaça de Santa Anna. Tot un seguit d’estands representant a tots els àmbits de la realitat cultural de la ciutat, van ser-hi presents per a oferir als visitants tota la informació necessària sobre la finalitat i les activitats de més de 80 entitats i col·lectius de la ciutat.


El nostre públic va poder gaudir dels diferents equipaments d’armat exposats, fotografies, vídeos, revistes i material de consulta, gràcies a la feina dels integrants de la junta i de diferents col·laboradors. Durant tot el dia el degoteig de visites va ser constant i d’aquesta manera els Armats vam poder reivindicar el nostre dret a formar part de la realitat cultural de la ciutat.

Esmorzar dels Armats 

El tradicional Esmorzar o Botifarrada dels Armats, es va endarrerir enguany un parell de mesos, ja que tradicionalment se celebra tot just després de la Setmana Santa. Però les previsions de pluja pel mes d’abril van aconsellar posposar-la i dur-la a terme el diumenge 17 de juny.


En el tradicional marc de l’Hort del Rector, més d’un centenar de socis i familiars van poder gaudir del tradicional esmorzar en un ambient distés i amigable que d’això es tractava.

En el decurs del matí es va fer públic el veredicte de la votació popular pel premi “Arnat”, que va recaure en Sergi Vives.


Seguint amb la nostra vessant solidària, enguany també hem recollit una aportació prou important de productes a benefici de Càritas de Mataró.



Cursa de les Santes

La participació a la cursa de la Santes del 28 de juliol, ja és una tradició que porta un grapat d’anys. No cal recordar que tenim un bon estol d’esportistes de curses de fons, pels quals la de les Santes és un petit entrenament. Però els més entrenats i els menys entrenats participen amb la mateixa il·lusió.


És tradicional doncs, que mentre uns corren, uns altres preparen un petit esmorzar per a recuperar forces, esmorzar que és obert a la resta de socis. I així mentre es fan bromes sobre com ha anat la cursa es gaudeix d’una estona de bona companyia el pati del nostre local. Podríem dir que aquest acte tanca la temporada pel que a Armats es refereix, no obstant molts dels nostres socis participen també en diferents àmbits de la Festa de la Santes.

(Fotografies: Carol García, Rafel Llibre, Dídac Benítez, Mario Martínez, Meritxell Casademunt, Jordi Cervantes i Jordi Romagosa)


Els Armats desitgem que gaudiu tots
d’unes bones i merescudes Vacances
.

 

Jordi Romagosa i Nebot
ex-Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada