dissabte, 20 d’octubre del 2018

Mataró X Càritas 2018 - la diada

Membres de la Comissió de Setmana Santa
 
Avui dissabte es desenvolupa a l’entorn de la Plaça de Santa Anna una nova edició del Mataró X Càritas, la 7a en concret. Mentre la jornada es va desenvolupant, la plaça ha tornat a ser punt de trobada solidari amb Càritas. Durant tot el dia tot un seguit d'activitats amenitzen la tradicional recollida d'aliments que gestiona aquesta entitat. Des de 2/4 de 12, actuacions de Castellers i de diferents grups musicals i corals, han anat aportant el seu granet de sorra en aquesta campanya solidària. 
 
Membres dels Armats amb el president de Càritas Mataró - Preparació de l'arrossada popular
 
Com en anteriors edicions, voluntaris de la Comissió de Setmana Santa, entre ells una representació dels Armats de Mataró, s'han fet càrrec del dinar de germanor amb una arrossada popular que ha aconseguit vendre tiquets per a 271 persones. Això ha permès a l’entitat fer una donació de 1240 € a Càritas.

Recollida d'aliments - Lliurament de l'aportació de l'arrossada i preparació de la mateixa
 
A més a més i afegint-se a les aportacions de particulars i entitats, els Armats i les confraries han fet recaptes individuals d'aliments que han aportat en el decurs de la diada com una aportació més de suport a la tasca que porta a terme Càritas de Mataró.

(Fotografies: Rafel Llibre)

Jordi Romagosa i Nebot
ex-Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada