dijous, 26 de desembre del 2019

En record dels germans Parull i Cabot


El passat 11 de novembre ens va deixar un dels nostres antics companys, el senyor Antoni Parull i Cabot, que fou soci de l’entitat des de l’any 1956 fins a l’any 2011.

Armats el 1960. Al centre de la imatge, l'Antoni i en Lluís

Juntament amb el seu germà Lluís (acs), que va entrar a formar part dels Armats l’any 1950, van participar a les desfilades dels anys 50 i 60 fins a la supressió de les processons a Mataró.

Imatge dels anys 60. Drets d'esquerra a dreta: Banchs, Antoni Parull, Edo, Riera, Imbern i Lluís Parull

Amb la recuperació de l’activitat de l’entitat l’any 1981, van participar a les desfilades de Sant Andreu de Llavaneres. Més endavant l’Antoni ja va deixar de desfilar, mentre el seu germà Lluís encara va seguir algunes temporades més, i els darrers anys va desfilar portant el Pergamí. L’any 1986, en Lluís va formar part de la formació que va desfilar a Roma a la ciutat del Vaticà.

Desfilada de l'any 1983. A primer terme en Lluís Parull

L’any 2007, primer any en que es van repartir insígnies, els dos germans van rebre la insígnia d’Or pels 50 de pertinença de l’entitat.

Visita a Roma el 1986. En Lluís Parull es troba al bell mig de la imatge

En Lluís ens va deixar fa anys, el 10 de setembre del 2009, a l’edat de 75 anys. L’Antoni ens ha deixat, deu anys després, als 83 anys.

Vagin des d’aquí els nostres condols per a tota la família. Descansin en pau.

El funeral per l'Antoni va tenir lloc el dilluns 11 de novembre a la parròquia de Sant Josep.

(Fotografies: Família Parull i Arxiu Armats)

Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada