dissabte, 22 d’agost del 2020

En record de Lluís Juvinyà i Colomer

 

Avui hem sabut la trista notícia de la mort de Lluís Juvinyà i Colomer, soci i persona molt vinculada als Armats de Mataró.

Soci dels Armats des de l’any 1988, on constava com a Soci d’Honor, no va ser de les persones que formaven part de les desfilades. La seva faceta més destacada i recordada per tots era i serà la seva veu particular. Per això i durant molts anys va fer la locució i presentació de l’acte de l’Homenatge a la Ciutat, tasca que va desenvolupar sempre amb la solvència que la seva veu de rapsode representava, marcant les diferents parts de l’acte, presentant les evolucions i donant pas als diferents parlament dels Capitans Manaia i dels Alcaldes que han presidit l’acte. Precisament la Setmana Santa de l’any 2019 va ser la darrera vegada que va fer aquesta aportació, quan ell mateix va considerar que ja era el moment de retirar-se. El mateix dijous Sant i durant la concentració de la formació al Fossar Xic, l'entitat va agrair-li la seva dedicació amb una placa commemorativa.

Fent la locució de l'Homenatge a la Ciutat, els anys 2007, 2009 i 2011 respectivament

Però a més a més d’aquest fet, l’altra faceta per la qual molts dels Armats, en aquest cas vinculats a la Passió, el recordarem, és que va ser la veu en off de Pons Pilat a les representacions que es van fer a les Caputxines, a Valldemia, a Santa Maria i al pati de la Presó, anys en que les postes en escena es feien amb totes les veus enregistrades.

L’any 2008 en reconeixement a la seva tasca, va ser el Banderer d’Honor d’aquella temporada.   

Banderer d'Honor l'any 2008, amb els aleshores president Anastasi Codosal i Capità Xavier Pelàez (acs)
 

El funeral serà el diumenge 23 d’agost a les 12 del migdia, al Tanatori de Mataró.

Vagin des d’aquí els nostres condols per a tota la seva família. Descansi en pau.



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada