divendres, 11 de setembre del 2020

11 de setembre 2020


Aquest any 2020 ens ha fet viure tot un seguit de situacions estranyes degut a la pandèmia de començaments d'any. La Diada no ha estat una excepció i l'Ofrena Floral a Rafael Casanova ha vist alterat tot el seu protocol habitual. 

No obstant l'acte s'ha dut a terme amb tot un seguit de recomanacions i restriccions, començant per l'absència de públic en general i reduint la presència de les entitats a dues persones prèvia identificació, entre altres mesures.


Els Armats de Mataró no hem volgut faltar a un acte tan significatiu que tenim com a poble, i els companys Quim Valls i Francisco Cortés han representat a l'entitat dipositant un ram de flors en homenatge i record de tots aquells que van defensar els seus anhels de llibertat ara fa més de tres-cents anys.

Pels Armats, aquest acte enceta la nova temporada 2020-21, on esperem recuperar la normalitat perduda i poder tornar a oferir a la ciutat les nostres desfilades i evolucions, així com les representacions de la Passió i la resta d'actes que aquesta temporada anterior no hem pogut fer.


 



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada