divendres, 2 d’abril del 2021

La Revista dels Armats 23 - Any 2021

La revista número 23 dels Armats, corresponent a la Setmana Santa del 2021, no es va poder presentar al públic en el decurs de la Presentació dels Cartells i la Revista, ja que aquest acte no es podia celebrar degut a les restriccions per la Covid19. La revista, no obstant, ja fa dies que ha sortit al carrer.
La temporada 2021 estava marcada per dos esdeveniments importants. El primer, la supressió de totes les activitats de la Setmana Santa 2020, inclosa la presentació de la revista número 22, que no va poder sortir al carrer. El segon, el fet de que les perspectives de cara a la Setmana Santa 2021 no eren gaire motivadores.
No obstant i malgrat la supressió, una vegada més, de totes les processons, s’han programat actes de petit format i amb restriccions per a evitar un nou any en blanc.
Pels Armats ha suposat el fet de poder participar a la Missa dels Dolors, de fer una Recollida de la Bandera diferent i un Homenatge a la Ciutat atípic amb dues representacions i el públic assegut en cadires i prèvia reserva a la web de Cultura de Mataró.
La portada de la revista manté el seu disseny característic i enguany ens presenta una composició amb una ploma i tinter, uns papers escrits que reflecteixen la sentència de Pons Pilat a la Passió i la mascareta dels Armats, com a record dels temps que estem vivint.
Degut a la urgència de temps i a la incertesa de si es podria treure una revista al carrer, aquesta versió presenta menys pàgines que les anteriors. Com a novetat tenim dos escrits des de Cultura, ja que la distribució municipal del govern actual contempla la presència d’un regidor de Cultura i una regidora amb càrrec d’adjunta a Cultura. També l’escrit de la presidència es canvia per un dels Copresidents. A més es recorda a quatre socis que ens han deixat durant el 2020.
No hi ha aquest any seccions com el Racó dels Sèniors, ni la formació dels Armats del 2020, ja que no hi va haver activitats.
Altres seccions es mantenen, com és habitual; amb els escrits de l’alcalde, el Capità Manaia, un integrant de la Passió i el Banderer d’Honor 2021 (Joan Cuenca).
Així mateix tenim el Programa d’Actuacions per a la Setmana Santa, la fitxa tècnica de la revista i la memòria d’activitats de la temporada 2020.

Com sempre, la distribució de la revista és gratuïta i la podreu trobar als locals dels nostres col·laboradors i a la nostra seu.

Contingut de la revista:

-    Salutació de l’Alcalde (David Bote i Paz)
-    Salutació del Regidor de Cultura (Xesco Gomar i Martí)
-    Salutació de la Regidora Adjunta de Cultura (M. José Pérez i Carrasco)
-    Salutació del Copresident (Joaquim Valls i Mojedano)
-    Salutació del Capità Manaia (Rafael Llibre i Tur)
-    Banderer d’Honor 2021 – Joan Cuenca i Gómez
-    Cartells de la Passió i els Armats 2021
-    Pensant en la Passió 2021 – David Montalban Fernández
-    Full d’Inscripció
-    Programa dels Armats de la Setmana Santa 2021
-    In memoriam: Un record per Josep Vallmajor, Lluís Jubinyà, Àngel Rubio i Joan Rovira
-    Memòria d’activitats 2020
-    Agraïment als anunciants i col·laboradors i Fitxa Tècnica de la revista



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada