diumenge, 11 de desembre del 2022

Actes del Nadal 2022

Des de ja fa unes quantes temporades, el Nadal també és temps de poder veure els Armats de Mataró. Enguany, i després del parèntesi de la pandèmia, ens tornareu a trobar als Pastorets de Mataró, a Corró d'Avall, a Canet i a Santa Maria de Palautordera.

Com cada any, tot es durà a terme gràcies a l'esforç i a la col·laboració d'un bon nombre de socis i a la tasca que desenvolupen els organitzadors dels diferents esdeveniments, als quals hem d'agrair la confiança que ens atorguen al convidar-nos a participar-hi.
 
Enguany coincideixen tres participacions el mateix dia 17 de desembre la qual cosa suposa un esforç addicional per a l'entitat, però gràcies a la col·laboració dels socis i sòcies es podrà col·laborar en totes elles. Si algú dels que ens llegeix es vol afegir als Armats, també és una bona forma de provar-ho.

La relació dels actes és la següent (feu clic al cartell per a més informació si està disponible):


  • Pessebre vivent de Canet. 17 de desembre, a partir de les 3/4 de 6 de la tarda. Als voltants de l'església parroquial de Canet de Mar. Representacions cada 20 minuts. Entrades aquí.

  • Pessebre vivent de Santa Maria de Palautordera. 17 de desembre, de 2/5 de 5 a 2/4 de 9 del vespre. Al Parc del Reguissol.


  • Pastorets de Mataró. Els Pastorets recuperen el seu format habitual de representació després de dues temporades amb una posta en escena condicionada per la pandèmia.

  • Pessebre vivent de Corró d'Avall. Dies 17 i 18 de desembre a partir de 2/4 de 6 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre. Entorn a l'Església de Santa Eulàlia de Corró d'Avall.



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada