dissabte, 13 de juliol del 2024

En record de Jordi Martorell i Aymerich


Ens ha arribat la trista notícia del traspàs del company Jordi Martorell i Aymerich, que s’ha produït el 13 de juliol. Recordem algunes pinzellades del seu pas per l’entitat i algunes imatges de l’arxiu.

Nascut a Mataró el 1958, es va incorporar a l’entitat l’any 1991 i va estar desfilant al maniple fins l’any 2014.

Dins de l’entitat, la seva tasca al maniple va ser diversa, fent d’escorta de la Bandera, com a Armat d’enllaç... però sobretot el recordarem durant la major part de la seva etapa activa com a Decurió de la III Secció de Llança.


En Jordi a les desfilades del 1999 (el primer per l'esquerra), el 2006 i el 2007.

Membre també de diferents juntes directives, la seva tasca principal va ser la de secretari, destacant en el redactat de les actes de les reunions i de les assemblees, sempre ben detallades i rigoroses. Va ser molts anys també l’encarregat de gestionar els tràmits de la loteria de Nadal, de la qual també en feia un informe digne de mèrit.


Desfilant l'any 2014 - El grup de la III secció de llança l'any 2009. En Jordi és el segon ajupit per l'esquerra.

Durant aquests anys de pertinença al Maniple, va participar a les Processons de Rams, del Dijous i Divendres Sant a Mataró i a sortides emblemàtiques com la de Roma (2008) i a concentracions d’Armats, com per exemple a Mataró (2004), Lleida (2007), Amer (2010), Torredembarra (2012), etc. Va participar també en les activitats del Nadal com el Pessebre vivent d’Òrrius i les desfilades a Calella.

Però també el recordarem com a la gran persona que va ser, sempre de bon humor (explicava acudits com aquell qui res), i per la seva dedicació i compromís envers l’entitat, de la qual en va formar part juntament també amb la seva dona Montse Mora i els seus fills Marta i Ferran, tota una unitat familiar dins de l’associació.


Al Pessebre Vivent d'Òrrius el Nadal del 2012 - Presentant el Sopar Social del 2014, juntament amb la Rosa M. Jordan.

L’any 1997 se li va atorgar el premi Armat i l’any 2015 va rebre la insígnia de plata pels 25 anys de soci.

Ens deixa un bon company.

L’acte de comiat serà el diumenge 14, a les 11 del matí al Tanatori de Mataró.

Vagin des d’aquí els nostres condols per a tota la seva família. Descansi en pau.

 

(Fotografies: Arxiu Armats)

Jordi Romagosa i Nebot