divendres, 25 de maig del 2012

Fira Iberoromana de Cabrera

Aquest cap de setmana, i seguint la tradició dels darrers anys, ens hauria tocat anar a la XVII Fira Iberoromana de Cabrera, suposant que des del seu ajuntament ens haguessin convidat. La realitat ha estat que aquesta crisi que ens envolta per a tot arreu ha obligat al consistori d’aquesta població veïna a fer-ne un estudi i un replantejament. Segons s’ha informat des del web del propi ajuntament la conclusió a la que han arribat ha estat que el model actual calia canviar-lo i passar-lo a biennal. Per tant, la propera edició de la Fira Iberoromana tindrà lloc el proper any 2013. Des dels Armats esperem poder continuar participant en properes edicions.
L’any passat, el temps va estar a punt d’esguerrar-ho tot. A primera hora del matí, la pluja va fer acte de presència, però per sort a mig matí el temps va canviar i ens va permetre dur a terme el programa previst.
Els nostres companys Jordi Llinàs i Ignasi López, van fer tot un munt de fotografies d’aquella desfilada. En deixem una mostra de la nostra participació a l’edició de l’any passat.

Entrada de la Biga al recinte, grup dels Signums i la tropa fent encreuaments

Salutació de la tropa i evolucions al carrer



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada