dijous, 17 de maig del 2012

Dinar de germanor a Corró d'Avall

Els amics de Corró d’Avall, han organitzat el dinar de germanor per a tots els participants i col•laboradors en el seu pessebre vivent. Una forma d’agrair la feina desinteressada que ha desenvolupat tota la gent que participa en aquesta tradició.
Els armats que hi hem col•laborat també hi hem estat convidats i un grup de 21 persones ens hem desplaçat fins aquests població del Vallès per a compartir amb ells aquesta diada.
Al mateix lloc on es representa el pessebre vivent, el bosc de l’església de Santa Eulàlia, ha estat el punt de reunió per a tots els participants. Allà hem pogut gaudir d’un dinar a base de carn a la brasa per a tothom.
S’ha pogut comentar les anècdotes d’aquesta temporada i algunes coses de cara a la temporada vinent, en un ambient de fraternitat que ens ha permès gaudir d’una diada rodona.
Recordem que aquesta temporada hem col•laborat amb la gent del pessebre de Corró d’Avall en la seva presència al centre comercial Maremagnum de Barcelona i al seu pessebre vivent els dies 17 i 18 de desembre. Podeu consultar-ho aquí.
Aquí teniu algunes fotografies de l’acte i els assistents.

Tot preparant el menjar i els assistents a taula

Alguns dels Armats assistents




(Fotografies: Jordi Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada