dilluns, 14 de maig del 2012

Acte a Torre Llauder


La darrera sortida d’aquesta temporada ha estat en motiu del 50è aniversari de la trobada de les restes de la Vil·la Romana de Torre Llauder. Aquest aniversari ha servit per a la reobertura del Clos Arqueològic desprès d’uns treballs de millora i excavació.
 
Els Armats a la ronda Lluis Companys, Jordi Martí demanant l'autorització per actuar a l'alcalde Joan Mora i els Armats davant del Clos Arqueològic
 
L’acte finalment s’ha celebrat el divendres 11 de maig. Tractant-se d’un divendres, no s’ha pogut concentrar la totalitat de la formació, però no obstant això se n’ha pogut confeccionar una amb 36 integrants i sota el comandament de l’Ajudant del Capità Manaia, l’armat Jordi Martí i Gelabert, que han sortit del nostre local a les 8 del vespre en direcció al Clos Arqueològic, baixant per la Riera, la Rambla, pujant pel carrer Montserrat i continuant pel carrer Sant Cugat fins al recinte, un recorregut força llarg però amb l’al·licient de desfilar per carrers on no s’havia desfilat mai.
 
Tres moments de l'actuació dels Armats
 
Un cop al Clos Arqueològic s’ha fet l’acte protocol·lari de demanar l’autorització al nostre alcalde, sr. Joan Mora i tot seguit s’han fet un parell d’evolucions per tots els assistents i una guàrdia d’honor mentre els convidats a l’acte accedien a l’interior del recinte on s’han fet tot un seguit d’actes.
 
Els Armats davant del recinte i fent la guàrdia d'honor a l'interior

Entrada del públic assistent a l'interior del recinte

La tornada al local en transport públic, una vegada més i ja en van unes quantes, i un ressopó final han servit per tancar les sortides d’aquesta temporada.     

Més informació sobre el jaciment de Torre Llauder als enllaços:


(fotografies: Jordi Llinàs)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada