dilluns, 6 de gener de 2014

Cavalcada de Reis 2014

La Cavalcada de Reis ha tornat a omplir els carrers de Mataró de nens il•lusionats acompanyats del seus familiars per donar la benvinguda a aquests personatges vinguts de terres llunyanes segons la tradició, per portar regals a tota la mainada i als adults.


Ja fa anys que els Armats col•laborem, com d’altres entitats, a formar part del seguici que acompanya a les tradicionals carrosses de la nostra cavalcada. Enguany n’hem trobat a faltar alguna però esperem que tornin aviat.


Aquesta temporada hi ha hagut un nou canvi en la direcció de l’acte. En aquest cas ha suposat que hem tornat a treure el camió i l’hem preparat amb un munt de detalls. Com podeu veure a les fotografies, la nostra Biga s’ha incorporat a la plataforma del camió juntament amb les figures de fusta pintades de blanc, d’un cavall i un armat com a conductor. Al seu costat, una pila de caixes amb regals. Els laterals del camió amb les pancartes al•legòriques i paquets de regals més petits. Al costat del cavall hi anaven els nostres menuts participants, quatre a cada costat que anaven repartint els caramels que ens ha proporcionat la organització. Tot el conjunt arrodonit amb els focus de llum i el fil musical. A peu de carrer els nostres voluntaris que han tingut cura de la seguretat del vehicle. Tota una feinada, sens dubte, per part de l’equip de muntatge, però amb un resultat excel•lent. Així ho creiem.Amb els canvis d’aquest any i la nova distribució de les carrosses, hem fet el recorregut en el seguici darrera del Rei Baltasar.

Per acabar la temporada nadalenca, tant sols ens queda avui diada de Reis la jornada de Portes Obertes i la participació als Pastorets que acabaran el proper 26 de gener.

(Fotografies: Rafael Llibre, Rosa M. Jordan i Jordi Llinàs)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada