dijous, 2 de gener de 2014

Portes Obertes Nadal 2013

Com ja és tradicional els Armats obrim el nostre local al públic durant les festes de Nadal, dates que aprofitem per poder mostrar als nostres visitants les diferents dependències que conformen el nostre Castrum i el material exposat.

La sala gran amb tropa i optíada juvenil

Com en altres ocasions, el públic que ens visita pot veure la sala principal (amb equipaments de Tropa, Decurions i Optíada Juvenil), la sala de la Banda, la sala dels Signums o estendards, la sala de Comandaments i les dues dependencies que tenim habilitades com a Museu i sala audiovisual.
Com a novetats aquest any, a més de la presència dels equips juvenils ocupant els llocs dels que han col•laborat als pessebres vivents, també s’han posat túniques i capes a un equip juvenil, un de cada secció de llança, un signum, el timbaler primer i el Capità Manaia. D’aquesta manera els visitants poden veure la varietat de colors que conformen la nostra agrupació, un tret diferencial sens dubte.


La sala Museu

A la sala Museu a més de poder veure cartells, fotografies, material antic, records de les trobades d’armats, la medalla de la ciutat i les dues banderes, l'actual i la recuperada l’any 2010, també hem posat unes vitrines a l’espai central on es poden veure alguns dels objectes de manera més còmoda i vistosa. A la sala d’audiovisuals també es projectes imatges de les nostres activitats.

Visites guiades

L’equip de Junta anem fent visites guiades a famílies o petits grups de visitants a fi i efecte d’explicar les nostres particularitats com a formació i el nostre vestuari i activitats. Així aconseguim un millor coneixement per part dels nostres visitants i potser aconseguim noves incorporacions. 
Com és costum hem obert els dies de Nadal i Sant Esteve, el 28 i 29 de desembre i l’1 de gener. El dia de Nadal ens van visitat el regidor de Cultura, sr. Joaquim Fernàndez i la seva senyora. Encara ens queda el dissabte dia 4 i el dia de Reis per arrodonir la temporada nadalenca.


(Fotografies: Jordi Romagosa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada