dimecres, 30 d’abril del 2014

Esmorzar Armats 2014

El diumenge dia 27, festivitat de les Montserrats, es va dur a terme el tradicional esmorzar dels armats, de nou al pati de l’Hort del Rector.


A partir de les 8 del matí ha començat el trasllat de tot el material des del nostre local fins a Santa Maria i mica en mica s’han anat organitzant les taules, les graelles i tot el que calia.


Mentre la gent anava arribant de mica en mica, s’anaven fent les feines mentre, com és natural, uns miraven la feina i els altres la feien i a l’inrevés.



Paral•lelament i a l’entrada s’anava recollint la aportació de menjar a favor de Càritas de Mataró, una iniciativa solidària que els Armats hem volgut dur a terme enguany. Gràcies per totes les aportacions.


Unes cent vint persones hem pogut gaudir d’un àpat entre companys amb un matí magnífic, acompanyats pel nostre alcalde, Joan Mora, el regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez i el Banderer d’Honor, Just Cabré. Enguany també hem comptat amb la col•laboració del grup de Combo de l'Escola de Música Imma Planas, que han interpretat unes peces musicals per amenitzar la sobretaula.


I el proper acte social, el Sopar el dia 31 de maig.


(Fotografies : Jordi Llinàs, Rafel Llibre, Dídac Benítez, Francisco Cortés)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada