dilluns, 14 d’abril del 2014

Processó del Prendiment 2014


Aquest any, sí. La Processó del Prendiment ha pogut finalitzar tot el seu recorregut. Després de l’ajornament de la temporada anterior per la pluja, enguany el temps atmosfèric no ha estat impediment per dur a terme tots els actes previstos aquest diumenge de Rams.


A les sis de la tarda i mentre a Santa Maria la Germandat de Jesús Captiu escenificava el prendiment, tots els integrants de la formació estaven al pati de la presó a punt de sortir per anar a la basílica. Un cop finalitzat l’acte i després de fer el combat de 2 per tots els assistents, ha començat la processó seguint el recorregut habitual amb la modificació de recuperar el que es va fer l’any 2011, tot passant pels carrers Sant Antoni, del Cos i St. Joan.


La baixada de les Escaletes, atapeïda de gent, ha pogut tornar a veure la pujada de la nostra Biga, dels Armats fent evolucions i el punt culminant de la pujada del misteri.


Als voltants de les deu de la nit i a la cantonada de la Riera amb el c. Nou, amb els Armats fent el passadís, el misteri i tots els seus acompanyants han arribat i s’han aturat, moment en que els responsables d’ambdues entitats s’han acomiadat en una emotiva abraçada. El misteri ha seguit cap a Santa maria i els Armats en direcció al Castrum, finalitzant així la nostra cinquena participació en aquesta processó del Diumenge de Rams.


(Fotografies: Mireia i Gemma Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada