dilluns, 16 de març del 2015

Roda de Premsa 2015

Cartell dels Armats

És ja un costum dels darrers anys, que els Armats presentem la revista i els cartells de la Setmana Santa convocant una Roda de Premsa pels mitjans informatius de la ciutat i els nostres associats i amics. El passat dissabte dia 14 de març, es va dur a terme la d’enguany a la sala polivalent del nostre Castrum. Amb la presència de molts dels nostres socis i amics i del regidor de Promoció Econòmica Miquel Rey, la sala se’ns va quedar petita una vegada més.

L’acte va començar amb les paraules de benvinguda de Rafel Llibre, president dels Armats, que va presentar els cartells corresponents a la Passió, els actes de Dijous Sant dels Armats i la Processó Nit de Silenci.

En el cartell de la Passió està representada l’escena del Pretori, amb els actors que interpreten els papers de Jesús i Pilat. El cartell dels Armats, que anuncia els actes de Dijous Sant, presenta una mà amb un telèfon mòbil que està fent una fotografia de la desfilada dels armats. El cartell de la processó Nit de Silenci presenta el primer pla d’una torxa de les que porten alguns dels nens de l’Optíada Juvenil. 

Cartell Nit de Silenci

Cartell de la Passió
L’acte va continuar amb la intervenció de Joan Rovira, director enguany de la Passió, que en va comentar les novetats d’aquesta nova temporada. Seguidament Rosa M. Jordan va presentar la revista dels Armats de la temporada, la número 17, destacant l’esforç de l’equip de gent que ha treballat en la seva creació. Finalment Jordi Romagosa, Capità Manaia, va presentar les activitats dels Armats fent referència a les desfilades de Cirera i Bellpuig, i els actes propis de la Setmana Santa. Va acabar la seva intervenció amb la projecció d’un muntatge de fotografies de diferents actes de la temporada anterior.


Finalment Rafel Llibre ha cedit la paraula al Miquel Rey, que va comentar i destacar la feina que fan els Armats durant tot l’any i va tenir un record per Amadeu Llinàs, traspassat fa uns mesos.
Finalment tots els assistents han pogut visitar la sala museu i mantenir una animada conversa tot prenent una copa de cava.
Exemplars de les revistes i del cartell han estat a disposició de tot el públic assistent per endur-se’ls i fer-ne distribució.
Des dels Armats volem agrair la presència de M1TV donant cobertura a l’acte.

(Fotografia cedida per Rafel Llibre)


Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada