dimecres, 15 de juny de 2016

Sopar Social 2016

El dissabte 30 d’abril els Armats hem celebrat el nostre Sopar Social. Aquesta edició ha estat la X de la segona temporada. 

El Regidor d'esports i l'Alcalde compartint la presidència
En el marc de les sales de reunió de l’hotel Atenea, ens hem ajuntat un grup significatiu de socis armats, familiars i acompanyants per gaudir d’aquest acte i d’una bona estona en companyia de tots.

Capità, Alcalde i President amb el pastís commemoratiu
Hem comptat amb la presència del nostre alcalde David Bote, del regidor d’esports sr. Josep M. Font i del Banderer d’Honor 2016, Jordi Llinàs i Barrios, que juntament amb el president dels Armats, Rafel Llibre, del Capità Manaia, Jordi Romagosa i el vicepresident Joan Rovira, han definit la taula presidencial.

Juan García, insígnia de plata
Jordi Cervantes i Sergi Julià, de nou presentadors de l’acte, han començat amb un muntatge de vídeo propi, una forma original de donar el tret de sortida a l’acte.  

Premi 'Passió' pels Armats de Mataró
Com ja és tradicional, s’ha fet lliurament de la insígnia de plata als associats que acompleixen els 25 anys com a socis actius, que enguany ha estat per dos socis: Juan García Rubio, que es trobava present al sopar, i José A. Díaz Manzano, que en no ser-hi se li va fer lliurament el dia de l’assemblea ordinària. Així mateix altres guardons que l’entitat lliura a diferents integrants han estat l‘Optíada Juvenil’ a Armand Suari, que en no ser-hi se li va lliurar al local el 7 de juny, el ‘Passió’, que enguany s’ha atorgat a l’entitat, reflectint així la feina feta per tots els integrants de la Passió. Finalment s’han atorgat els premis ‘Armat i Arnat’, que enguany han estat rebut per Sergi Julià Grabulosa com ‘Arnat’ i Antoni Trenchs Mola com ‘Armat’, que en no ser-hi l’ha recollit en Gonzalo García.

Jordi Llinàs, Banderer d'Honor
A continuació s’han fet els parlaments protocol•laris del Capità Manaia, Jordi Romagosa, el president dels Armats, Rafel Llibre, i el nostre alcalde David Bote, en el que ha estat la seva primera assistència al sopar.

Sergi Julià, premi 'Arnat'
La part final amb el sorteig d’obsequis entre els assistents, cedits per particulars i comerços col•laboradors i una estona de ball, han posat punt i final a un dels actes socials que l’entitat ofereix als seus socis.

Assistents al sopar
Parlament del Capità
Parlament del President
Parlament de l'Alcalde
Jordi i Sergi, presentadors de l'acte
Aquí teniu el reportatge de l’acte:

Sopar Social 2016

(Fotografies: Son Dos)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada