dimecres, 3 de maig del 2017

Esmorzar dels Armats

Un matí de diumenge gris, amb uns petits moments de lleugera pluja, va ser el temps que ens va acompanyar el dia 30 d’abril en el tradicional Esmorzar dels Armats acte que, com recordareu, acostumem a dur a terme un cop passada tota la frenètica activitat de la Setmana Santa.
Un any més l’Hort del Rector ha estat el lloc on unes 120 persones, socis armats i acompanyants, hem pogut gaudir d’una bona estona. El temps atmosfèric n’ha estat el protagonista negatiu i ens ha obligat a traslladar les taules i cadires a les Voltes on, una mica més estrets, hem pogut degustar les botifarres, cansalada i carxofes a la brasa que ha preparat durant el matí l’equip de cuina, tot amanit amb mongetes, pa de pagès i les amanides preparades per la resta de l’equip de logística. 
En el decurs de l’acte l’entitat ha lliurat el premi Optíada Juvenil a Nil Suari Gallemí, que enguany ha desfilat per primer cop com Signífer. Ens ha acompanyat durant tot el matí el regidor de Cultura sr. Joaquim Fernàndez, i no ha pogut assistir el Banderer d’Honor sr. Luís A. Majuelo.



Novament els Armats hem mostrat la nostra vessant més solidària fent una nova recollida d’aliments per a Càritas de Mataró.  

(Fotografies: Fran Cortés, Dídac Benítez i Jordi Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada