dimecres, 24 de maig del 2017

Sopar Social 2017

Assistents al Sopar
El dissabte 20 de maig els Armats hem celebrat el nostre Sopar Social, una vegada més a les sales de l’hotel Atenea. Aquesta edició ha estat la XI de la segona temporada.

Assistents al Sopar

Hem comptat amb la presència del nostre alcalde David Bote i del Banderer d’Honor 2017, Luís Alberto Majuelo, que juntament amb el president dels Armats, Rafel Llibre i del Capità Manaia, Jordi Romagosa, han definit la taula presidencial.

Els companys Jordi Cervantes i Sergi Julià, han estat de nou els conductors de l’acte, que ha començat amb una filmació de benvinguda que ha donat pas al sopar en sí. 

Tall del pastís - Inma Martín, premi Passió - Luís Alberto Majuelo, Banderer d'Honor - Grup dels guardonats

Just abans de les postres, alcalde, president i Capità han tallat el tradicional pastís. Un cop acabat el sopar, ha començat l’acte tradicional de lliurament de guardons i premis. En primer lloc, Joan Rovira com a director de la Passió, ha fet lliurament del premi corresponent a Inma Martín. A continuació s’han atorgat els premis ‘Armat i Arnat’, que enguany han estat rebuts per Ferran Gudiel com ‘Arnat’ i Ernets Casademunt com ‘Armat’.

Lliurament d'espasa a Jordi Romagosa - Ernest Casademunt, premi Armat - Ferran Gudiel, premi Arnat - Lliurament d'espasa a Dolors Maristany

Seguidament s’ha passat una nova filmació amb un recull de fotografies de les darreres 8 temporades de l’actual Capità, que no es presenta a una nova reelecció, i se li ha fet lliurament per part de l’entitat, d’una espasa amb una dedicatòria d’agraïment. També se li ha lliurat una espasa equivalent a la vídua de l’anterior Capità Xavier Pelaez, la sra. Dolors Maristany, com a record de les temporades que va estar al capdavant del maniple.

Els parlaments han començat amb la intervenció del president dels Armats, Rafael Llibre, que enguany acaba també la seva etapa de quatre anys com a president. Ha donat les gràcies per aquestes temporades a tots els assistents i a les persones que l’han ajudat durant aquesta etapa. A continuació ha pres la paraula el Capità Jordi Romagosa, que ha llegit un escrit sobre algunes de les seves vivències com a Armat, agraint també el suport durant les temporades que ha ostentat el càrrec. Finalment el nostre alcalde David Bote, ha tancat els parlaments agraint la feina de l’entitat envers la ciutat de Mataró. 

Parlaments de Rafael Llibre, president, Jordi Romagosa, Capità Manaia i David Bote, alcalde de Mataró

Després de la foto de grup de tots els guardonats, s’ha donat pas al sorteig d’obsequis entre els assistents, cedits per particulars i comerços col•laboradors i un cop finalitzat el sopar ha començat una estona de ball, per a posar punt i final a un dels actes socials que l’entitat ofereix als seus socis.

(Fotografies: Mireia Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada