diumenge, 26 de maig del 2019

Final de Temporada

Un cop finalitzada la Setmana Santa, la temporada dóna les seves darreres alenades amb un conjunt d’activitats grupals que són més de lleure i companyonia.


La primera activitat va ser el passat 28 d’abril pel matí, amb l’esmorzar dels integrants del maniple. El restaurant Sant Salvador, va ser el lloc d’acollida on es va reunir una bona majoria dels participants a les desfilades d’enguany. Aquesta activitat s’hauria d’haver dut a terme el dissabte dia 20, però la participació a la Processó del Silenci va endarrerir-ne la celebració.




La segona activitat va ser l’esmorzar a l’Hort del Rector el matí del diumenge 12 de maig, conegut tradicionalment com a “botifarrada”, i que acull tant als socis de l’entitat com a familiars i amics que ens vulguin acompanyar. Dins d’aquesta activitat es promou un acte de solidaritat amb Càritas de Mataró, recollint aliments per a contribuir a la causa d’aquesta entitat solidària. Es van recollir uns 240 kg de productes.




La tercera activitat ha estat el Sopar Social a l’hotel Atenea, el divendres 17 de maig. Aquest acte, més protocol·lari i amb l’assistència de l’alcalde de Mataró David Bote i del Rector de Santa Maria Mn. Josep Rodríguez, és on l’entitat atorga els premis Armat i Arnat, juntament amb un obsequi d’agraïment al Banderer d’Honor de la temporada, essent enguany el company Ignasi López. El premi Armat ha estat per a José Antonio Díaz Manzano, que en no ser present a l'acte va rebre el guardó a l'assemblea general ordinària, i el premi Arnat no s’ha atorgat.

Tres activitats, doncs, que aprofiten el fet de seure junts a taula per a comentar, valorar, recordar i compartir experiències i vivències grupals i personals d’aquest col·lectiu que formem els Armats de Mataró.  

(Fotografies Mario Martínez, Jordi Cervantes)

Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada