dissabte, 19 d’octubre del 2019

Mataró X Càritas 2019

Avui dissabte 19 d’octubre, es desenvolupa a l’entorn de la Plaça de Santa Anna i sota el conegut lema “ajuda’ns a ajudar”, una nova edició del Mataró X Càritas, la 8a en concret. Durant tot el dia tot un seguit d'activitats amenitzen la tradicional recollida d'aliments que gestiona aquesta entitat.

Des de 2/4 de 12 fins a les 9 del vespre, les actuacions de grups mataronins com Els Garrofers, els Castellers del Tecnocampus, la colla castellera Engrescats de la URL, Agrupació musical del Maresme, Mirs, Tuparik Kaobs, Grup OK, Vol de Gavines... van aportant el seu granet de sorra amenitzant aquesta campanya solidària.

Com en anteriors edicions, els voluntaris de la Comissió de Setmana Santa, entre ells una representació dels Armats de Mataró, s'han fet càrrec del dinar de germanor amb una arrossada popular que ha aconseguit recaptar 1200 € com a donació a Càritas de Mataró.

Rafa Acedo preparant l'arròs


Moment del lliurament al president de Càritas, Ramon Radó, de la recaptació de l'arrossada popular
Els Armats de Mataró han fet una aportació en espècie de 170 litres de llet, com una aportació més de suport a la tasca que du a terme Càritas de Mataró.

170 litres de llet, l'aportació dels Armats



(Fotografies: Armats de Mataró)

Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada