dissabte, 11 de setembre del 2021

11 de setembre 2021

Joaquim Valls i Francisco Cortés oferint el ram de flors al monòlit dedicat a Rafael Casanova
 

La pandèmia no ha donat treva aquest any 2021, i moltes activitats han continuat veient-se afectades en la seva organització i desenvolupament. La Diada d'enguany tampoc ha estat una excepció i l'Ofrena Floral a Rafael Casanova s'ha vist de nou afectada en que normalment era el seu protocol habitual. 

Com l'any passat l'acte s'ha dut a terme amb tot un seguit de recomanacions i restriccions. S'ha mantingut l'absència de públic en general i de nou s'ha reduït la presència de representants de les entitats a dues persones prèvia identificació prèvia.

Moment de l'ofrena

L'acte ha començat a 2/4 d'11 del matí amb l'ofrena institucional del Consistori i de les entitats, els sindicats i els partits polítics de la ciutat. Els Armats de Mataró hem estat representats pel president Joaquim Valls i per Francisco Cortés, que han dipositat un ram de flors en homenatge i record de tots aquells que van defensar els seus anhels de llibertat ara fa més de tres-cents anys.

Aquest acte enceta la nova temporada 2021-22, on esperem, de veritat, poder recuperar la normalitat perduda i tornar a oferir a la ciutat les nostres desfilades i evolucions, així com les representacions de la Passió i la resta d'actes que aquesta temporada anterior o no hem pogut fer o hem fet amb les condicions necessàries pel tema de la covid.

 
Detall del ram d'enguany




Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada