dimarts, 22 de febrer del 2022

FIRAPASSIÓ 2022



L’any 2020, esmentàvem la nostra primera participació a la Firapassió d’Esparreguera. Pocs podíem pensar que aquella temporada seria l’única desfilada dels Armats de Mataró, però així va ser pels motius coneguts per tots. Dos anys després i gràcies a les millores continuades de les restriccions sanitàries, hem pogut tornar a desfilar pels carrers d’aquesta fira de productes artesanals.
 

Amb puntualitat suïssa, la representació dels Armats ja estava a punt per a la sortida des de la plaça del Forn del Vidre. Arribats a destinació i un cop superats els diferents entrebancs que se’ns han presentat, ens hem pogut canviar al mateix escenari del teatre per a poder fer les sortides pactades a les 11 del matí i a la 1 del migdia, amb la desfilada a pas lleuger i pas de fangar pels carrers de la Fira i la representació del Relat del Centurió (enguany al carrer dels Arbres enlloc de la plaça de Santa Eulàlia) a càrrec dels companys Joan Ferreras i Quim Tudela, que malgrat que enguany no disposaven de sonorització, han superat l’entrebanc oferint al públic un text carregat de simbolisme i força dramàtica.
 

Un cop finalitzades les dues desfilades i amb tot el material recollit, armats i acompanyants hem gaudit d’un animat dinar al Bas Restaurant Ibarra.
 

Després de dinar, hem tornat a Mataró, donant així per finalitzada la primera activitat de la temporada pel que fa a les desfilades. Ara esperem la Setmana Santa.
 

Cal remarcar el fet de que aquesta activitat ha estat la primera desfilada com a Capità Manaia de Mario Martínez i Carballo, escollit en les darreres eleccions al càrrec.



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada