divendres, 11 de març del 2022

La Revista dels Armats 24 - Any 2022

La revista número 24 dels Armats, corresponent a la Setmana Santa del 2022, es va presentar al públic en el decurs de la Presentació dels Cartells i la Revista, que es va dur a terme el passat dissabte 5 de març a Can Palauet.
La temporada 2022 es presenta com la del retrobament després de dos anys per oblidar a causa de la pandèmia, que encara dura. Enguany s’intenta tornar a una relativa normalitat, adaptant actes i recorreguts però amb la intenció de poder-ne fer la seva totalitat.  
La portada de la revista manté el seu disseny característic i enguany ens presenta una fotografia de la Biga amb en Pere Gené i l’Albert Gené, pare i fill respectivament, conduint-la. En realitat la portada vol ser un senzill record pel cavall “Romero” que durant més de 25 anys ens ha acompanyat a les desfilades de Mataró i de fora de la ciutat, que ens va deixar el passat gener. La seves pujades de les Escaletes a la processó del Prendiment han quedat a la retina de molts mataronins.
La revista, afectada també per la pandèmia, manté el número de pàgines de l’edició anterior. Com a novetat en aquesta tenim l’escrit de Mn. Josep Rodríguez, rector de Santa Maria.
Altres seccions es mantenen, com és habitual; amb els escrits de l’alcalde, el regidor i la regidora adjunta de cultura, el president Joaquim Valls, el Capità Manaia Mario Martínez (ambdós s’estrenen en els seus respectius càrrecs), el Banderer d’Honor 2022 (Jordi Martí), l’armat sènior (Josep Álvarez) i el director de la Passió (Quim Capdevila) que també s’estrena en el càrrec.
Així mateix tenim el Programa d’Actuacions per a la Setmana Santa, la fitxa tècnica de la revista i la memòria d’activitats de la temporada 2021.

Com sempre, la distribució de la revista és gratuïta i la podreu trobar als locals dels nostres col·laboradors i a la nostra seu.


Contingut de la revista:

-    Salutació de l’Alcalde (David Bote i Paz)
-    Salutació del Regidor de Cultura (Xesco Gomar i Martí)
-    Salutació de la Regidora adjunta de Cultura (M. José Pérez i Carrasco)
-    Salutació del President (Joaquim Valls i Mojedano - President)
-    Salutació del Capità (Mario Martínez i Carballo – Capità Manaia)
-    Banderer d’Honor 2022 – Jordi Martí i Gelabert
-    No oblidar l’origen. Vinculats a la Fe – Mn. Josep Rodríguez
-    Cartells de la Passió i els Armats 2022
-    Pensant en la Passió 2022 – Quim Capdevila (Director)
-    Programa dels Armats de la Setmana Santa 2022
-    In Memoriam per Joan Soler Subirà i el cavall Romero
-    El racó dels Sèniors – Josep Álvarez i Guillén
-    Banderer d’Honor 2021 – Joan Cuenca i Gómez
-    Memòria d’activitats 2021
-    Agraïment als anunciants i col·laboradors i Fitxa Tècnica de la revista



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada