diumenge, 28 d’agost del 2022

Acte de comiat de Mn. Josep Rodríguez, rector de Santa Maria

La representació dels Armats amb la fotografia d'obsequi a Mn. Josep

A mitjans d’agost, les entitats i persones vinculades a la parròquia de Santa Maria, rebíem una carta de Mn. Josep Rodríguez, rector de Santa Maria, on manifestava que des de l'Arquebisbat de Barcelona se li havia facilitat un permís d’absència per a exercir el ministeri a l’arxidiòcesi de Mèrida – Badajoz, la seva arxidiòcesi d’origen.

En el mateix escrit comunicava la seva decisió de celebrar una eucaristia d’acció de gràcies i de comiat el dissabte 27 d’agost a les 8 del vespre a la Basílica de Santa Maria, on convidava a tots a l’acte litúrgic i a un refrigeri per a poder parlar i gaudir d’una estona festiva.

Ahir dissabte, doncs, va ser el dia d’aquest acte de comiat. La Basílica, com era de suposar, plena de gent. Representants de les entitats vinculades a la parròquia i a les seves activitats, representants d’altres parròquies, de l’ajuntament, particulars... tots aplegats per a acompanyar a qui va ser durant 4 anys rector de la Basílica de Santa Maria de Mataró i consiliari de les confraries i germandats que tenen a la parròquia de Santa Maria la seva seu canònica. Armats de Mataró, entitat molt vinculada a Santa Maria, hi era present amb una representació de la junta directiva.


El president Joaquim Valls, en el moment de l'entrega de l'obsequi dels Armats

En acabar la missa s’han fet unes lectures com a mostra de reconeixement de les entitats presents a la tasca desenvolupada per Mn. Josep durant la seva etapa al capdavant de la parròquia.


Mn. Josep amb l'obsequi rebut per part dels Armats

Després de la part més protocol·lària i ja en un ambient més distès dins de la Basílica, diferents entitats i associacions han fet entrega, a títol personal, de recordatoris i obsequis a Mn. Josep, mentre es duia a terme el refrigeri. Armats l’hem obsequiat amb la tradicional fotografia a l’Altar Major, de tot el Maniple participant als actes del Dijous Sant.

Mn. Josep en el darrer Sopar Social dels Armats

Des dels Armats de Mataró volem agrair la tasca de Mn. Josep, a qui li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada