diumenge, 11 de setembre del 2022

11 de setembre 2022

El president, Joaquim Valls, en el moment de dipositar l'ofrena. L'acompanyen David Montalban, Miquel Àngel Quijorna, Dídac Benítez, Òscar Giganto i Fran Cortés

Avui 11 de setembre, els Armats de Mataró ens hem afegit novament a l'Ofrena Floral davant del monòlit en honor a Rafael Casanova i a tots els defensors de la llibertat nacional de Catalunya.

La representació de la junta dels Armats en el moment d'adreçar-se a l'ofrena

La tradicional ofrena floral, ha recuperat aquest any el format habitual previ a les restriccions per la pandèmia i s’ha pogut celebrar amb la presència de públic. Com és tradicional ha començat amb la interpretació a càrrec del Cor Madrigalista de Mataró d’“El Cant del Poble”, amb lletra de Josep M. de Segarra i música d’Amadeu Vives. 

El president, Joaquim Valls, diposita el ram de flors dels Armats

Tot seguit ha començat l’acte d’ofrena, amb l’alcalde i els portaveus dels grups municipals que l’han fet en nom de Corporació Municipal, després ha estat el torn de les entitats mataronines i dels representants dels sindicats. Els Armats de Mataró, amb una representació de la seva junta directiva, han fet la seva aportació de la mà del president Joaquim Valls, que ha dipositat un ram de flors a peu del monòlit. 

Aspecte del monòlit a Rafael Casanova, amb algunes de les ofrenes presentades
 

Durant l’ofrena, el Cor Madrigalista ha interpretat “Els Segadors” i l’entitat Mestres del Gai Saber han interpretat el ball d’homenatge a Joan Serra, dansa que es va ballar per primera vegada el 2015. 

El ram dels Armats de Mataró

Cartell de la Diada del 2022



Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada