dilluns, 11 de setembre del 2023

11 de setembre 2023


Com cada any, una representació dels Armats de Mataró ha participat a l’Ofrena Floral davant del monòlit en honor a Rafael Casanova i a tots els defensors de la llibertat nacional de Catalunya.

Seguint el protocol, l’acte ha començat amb la interpretació d’El Cant del Poble, amb lletra de Josep M. de Segarra, per part del Cor Madrigalista de Mataró. L’Esbart Dansaire Mestres del Gai Saber ha interpretat el ball d’homenatge a Joan Serra. Tot seguit, l’alcalde David Bote i els portaveus dels grups municipals han fet l’ofrena, s’ha interpretat l’himne nacional de Catalunya “Els Segadors” per part del Cor Madrigalista. Posteriorment han seguit fent l’ofrena les entitats mataronines.

 

Aquest any, la representació d’Armats de Mataró ha estat encapçalada pel president Joaquim Valls acompanyat dels membre de junta Dídac Benítez, Fran Cortés, Fernando López, el Capità Manaia Mario Martínez amb la seva parella Lorena Zamora, i acompanyats del seu fill Julen Martínez, ara el soci més jove de l’entitat. També han estat presents a l’acte, els socis i sòcies Kevin Cortés, Miquel Àngel Quijorna, Martí López, Jana López i Toribio Gutierrez. S’ha fet l’aportació dipositant el ram de flors a peu del monòlit amb salutació al monòlit i les autoritats.

Seguidament ha estat el torn de la resta d’entitats, grups polítics i dels sindicats, com a cloenda del solemne acte.

 

Visca els Armats i visca Catalunya!

Armats de Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada