dijous, 9 de maig de 2013

Sopar Social 2013

El dissabte 4 de maig, els Armats hem celebrat el VII Sopar Social de la segona temporada. Recordem que ja s’havia fet en temporades anteriors i després d’uns anys de no fer-se, es va recuperar l’any 2007. Aquest acte  més protocol•lari permet posar final a la temporada de forma oficial, encara que hi ha hagut anys que hem tingut altres activitats posteriors. En qualsevol cas, un bon grup de socis i familiars ens hem trobat en aquest acte social per passar una bona estona tots plegats.
Enguany ens han acompanyat el nostre alcalde sr. Joan Mora, el regidor de cultura sr. Joaquim Fernàndez, el Banderer d’Honor sr. Amadeu Llinàs, i un bon nombre de companys. En total més de vuitanta persones que ens hem aplegat al restaurant Gaudium.


Un cop finalitzat el sopar i mentre preníem cafè ha començat l’acte protocol•lari dels parlaments i repartiment de trofeus i insígnies. Hem comptat amb els parlaments de: Amadeu Llinàs, portaveu dels Armats i banderer d’honor d’enguany, Jordi Romagosa, Capità Manaia i Jordi Llinàs, president.
Com en anys anteriors s’ha fet lliurament de la insígnia de plata als associats que acompleixen els 25 anys com a socis actius, que enguany han estat per Albert Gené i Gonzalo García. La insígnia d’or als socis que porten 50 anys seguits a l’entitat han estat per Luís Alberto Majuelo i Josep Vallmajó. A continuació s’han atorgat els diversos guardons que l’entitat lliura a diferents associats en les tradicionals categories de: ‘Optíada Juvenil’ a Adrià Aguilar, ‘Passió’ a Sergi Julià, ‘Actor Passió’ a Manel Martín i ‘Armats de Mataró’ a M. Carmen Mairena. Finalment s’han atorgat els premis ‘Armat i Arnat’, que enguany  han arribat a la seva 31à edició i que han correspost a Jordi Romagosa com ‘Armat’ i Josep Riera com ‘Arnat’. El Banderer d’Honor 2013, el sr. Amadeu Llinàs, ha rebut una placa commemorativa de la seva elecció pel càrrec.
Com és tradicional, ha tancat l’acte, el parlament del nostre alcalde, que ens ha agraït la nostra tasca en favor de la cultura i la nostra ciutat. En el seu Blog ha escrit un petit comentari i fotografies de l’acte. Teniu l’enllaç aquí.
Per acabar s’ha sortejat entre els assistents un seguit d’obsequis cedits per particulars i comerços col•laboradors, que no n’hi ha hagut per a tothom, però que hi farem.
Podeu veure en el recull de fotografies, tots els assistents a l’acte, els parlaments i els guardonats.
El detall simpàtic de la festa ha estat el fet de poder felicitar i fer bufar espelmes per celebrar l’aniversari d’en Jordi Martorell (55) i en Raül Navarro (43). Felicitats a tots dos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada