dijous, 20 de desembre del 2018

Actes Nadal 2018

La temporada 2019 ja està en funcionament i les activitats del Nadal ja es van desenvolupant. Aquest passat cap de Setmana s’han dut a terme les representacions del Pessebre Vivent de Corró d’Avall, en la que ha estat la seva 21a edició. Un total de 14 Armats han participat en les representacions dels dies 15 i 16 de desembre a les escenes del Pretori i l’Edicte d’Empadronament. A més un altre grup de 8 persones de l’entitat ho han fet com a figurants. Ja són 9 anys seguits duent a terme aquesta col·laboració.

Grup d'Armats a Corró








El següent pas és una novetat d’enguany. Des del Pessebre Vivent d’Argentona ens han convidat a participar a les seves representacions dels propers dies 22 i 23. El fet diferencial d’aquesta participació és que per primer cop intervindran els més petits dels Armats, vestits amb les seves cuirasses, acompanyats d’un petit grup d’adults.

El mateix dia 23 començaran les representacions dels Pastorets en la seva 103a temporada. Una participació que també porta 9 anys seguits acompanyant al Centurió que llegeix l’Edicte d’Empadronament al començament del 3r acte.

Finalment i aquest any sí, es torna a representar el Pessebre Vivent d’Òrrius, els dies 29 i 30 de desembre que també gaudirà de la participació d’un grup d’Armats en el seu campament romà.  

No hem d’oblidar que totes aquestes activitats són gràcies a l’esforç i a la col·laboració d’un bon nombre de socis/ies i a la tasca que desenvolupen els organitzadors dels diferents esdeveniments i que ens atorguen la seva confiança al convidar-nos a participar-hi com a Armats i figurants.



•    Pessebre vivent d’Argentona. Dies 22 i 23 de desembre, de 2/4 de 7 a 2/4 de 10 del vespre. Entrada: aportació 3 €.



•    Pessebre vivent d’Òrrius. Dies 29 i 30 de desembre a les 7 del vespre.



•    Pastorets de Mataró. Horaris i dies de representació a la seva Web.

  

Jordi Romagosa i Nebot
ex-Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada