dimecres, 21 de desembre del 2011

El Pessebre Vivent de Corró d'Avall

El passat cap de setmana els Armats de Mataró hem col·laborat per segon any consecutiu al Pessebre Vivent de Corró d’Avall.

Aspecte del Pretori
Enguany els organitzadors del pessebre han habilitat un espai propi pels Armats, aprofitant l’entrada de l’Església amb les seves columnes. El decorat, amb catifa vermella inclosa, representava el Pretori. Per la nostra part hem contribuït a la ornamentació amb els dos fascios i els nostre estendard principal.

Edicte d'empadronament

L’altre espai amb la nostra presència va ser, igual que l’any passat, el quadre de l’empadronament, on en Jordi Romagosa el dissabte i en Josep Riera el diumenge, han llegit el text corresponent a l’edicte, en les diverses representacions que s’han anat fent pels diversos grups que anaven visitant el conjunt.

Quadre de l'Edicte

La resta d’Armats han ocupat els seus llocs fent de guàrdia al mercat i acompanyant als visitants durant el recorregut. Fred no n’ha faltat, però amb l’ajut de les fogueres i els gots de brou calent s’ha pogut anar fent estona.

Les visites han estat molt nombroses, fet que fa que els organitzadors estiguin prou satisfets.

Al Maremagnum

Però abans d’aquest cap de setmana, recordem que el dia 3 de desembre vam estar amb ells al Maremagnum, en la representació que s’anava fent per tots els visitants d’aquest centre comercial.

El campament romà

Pot semblar que aquestes activitats no son adients per a nosaltres, però únicament pel somriure i la cara de contents que ens van obsequiar un grup de nois i noies amb minusvalidesa, que es van fer unes fotografies amb nosaltres, ja va valer la pena.

En el Pessebre


En els diferents dies i actes hem comptat amb la presència dels Armats: Eloi Turà, Francisco Garcia, Antonio Espriu, Josep Riera, Jaume Alegre, Jordi Llinàs Ortiz, Gonzalo García, Jordi Romagosa, Francisco Ruiz, Juan Garcia, Carles Trell, Amador Avalos, Toribio Gutierrez, Ernest Casademunt Llobet, Ernest Casademunt Moya, Rubén Moya i Pau Cortés.

Han tingut cura de la Logística: Roser de Elias, Jordi Llinàs Barrios. Josep M. Herrero, Rosa Moya, Marcela Enrique i Júlia Montero.

(Fotografies: Jordi Llinàs i Barrios)

 

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada