dimarts, 26 de març del 2019

La Revista dels Armats 21 - Any 2019

La revista número 21 dels Armats, corresponent a la Setmana Santa del 2019, es va presentar al públic en el decurs de la Presentació dels Cartells i la Revista, que es va dur a terme el passat dissabte 23 de març a Can Palauet.
La temporada 2019 no presenta gaires novetats, excepte per la participació del maniple a la processó del Dissabte de Glòria, la Processó del Silenci, juntament amb el Sant Sepulcre i la Soledat. Per tant, una nova oportunitat de veure desfilar el maniple per un dels barris de la ciutat.
La portada de la revista manté el seu disseny característic i enguany ens presenta una fotografia antiga amb un armat (Josep Castellà i Coderch) vestit com s’estilava a principis del segle passat.
La revista incrementa el nombre de pàgines respecte a anteriors edicions i com a novetat en aquesta tenim que l’escrit de la Passió no el redacta el director de la mateixa sinó un dels participants, essent aquest any Sergi Julià, actor que interpreta el paper de Jesús. Destaca el recordatori a Josep M. Herrero, armat des de l’any 1954 i integrant de moltes juntes directives, traspassat el passat desembre. També tenim un escrit de Joan Rovira recordant que la del 2019 serà la 30a vegada que s’anirà a la Recollida del Sant Crist des que els Armats van tornar a la processó del Divendres Sant l’any 1990. Dos articles més ens parlen de les activitats del Nadal i de l’esmorzar dels integrants del maniple el Dissabte de Glòria.
Altres seccions es mantenen, com és habitual; amb els escrits de l’alcalde, la regidora de cultura, el president, el Capità Manaia, el Banderer d’Honor 2019 (Ignasi López) i l’armat sènior (Miquel Faja).
Així mateix tenim el Programa d’Actuacions per a la Setmana Santa, els socis participants de la temporada anterior, la fitxa tècnica de la revista i la memòria d’activitats de la temporada 2018.

Com sempre, la distribució de la revista és gratuïta i la podreu trobar als locals dels nostres col·laboradors i a la nostra seu.


Contingut de la revista:

-    Salutació de l’Alcalde (David Bote i Paz)
-    Salutació de la Regidora de Cultura (Núria Moreno i Romero)
-    Salutació del President (Joan Rovira i Viñas - President)
-    Salutació del Capità (Rafael Llibre i Tur – Capità Manaia)
-    Banderer d’Honor 2019 – Ignasi López i Fernández
-    El racó dels Sèniors – Miquel Faja i Segalés
-    En record del nostre armat Josep M. Herrero i Vidal
-    Cartells de la Passió i els Armats 2019
-    Formació d’Armats de Mataró 2018
-    Pensant en la Passió 2019 – Sergi Julià i Grabulosa (Jesús)
-    Full d’Inscripció
-    Programa dels Armats de la Setmana Santa 2019
-    Dels Armats al Sant Crist – Joan Rovira i Viñas
-    Recuperant forces. Recuperant tradicions – Jordi Cervantes i Cervera
-    Participacions Nadalenques dels Armats
-    Memòria d’activitats 2018
-    Agraïment als anunciants i col·laboradors i Fitxa Tècnica de la revista




Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada