diumenge, 21 d’abril del 2019

Processó del Silenci 2019

Secció d'Espases - Secció dels Signífers - La Biga dels Armats
La participació a la Processó del Silenci ha estat el fet diferencial de la temporada, respecte a temporades anteriors. Aquesta processó, que se celebra el Dissabte de Glòria, és organitzada per la Confraria del Sant Sepulcre i la Germandat de Nostra Senyora de la Soledat. El seu recorregut abasta el barri dels Molins i una part de Cirera.

La secció de Llança i la Banda - Optíada Juvenil - Secció dels Signífers
Aquest any els Armats hi hem estat convidat en motiu del 30è aniversari de la fundació de la Confraria del Sant Sepulcre. Això en ha permès desfilar per un barri on encara no havíem estat presents.

Secció de Llança - Misteri del Sant Sepulcre - Dues imatges de la formació
Divendres al vespre, un cop acabada la nostra participació a la Processó General, es van fer les bosses i preparar el material, que va ser portat el dissabte al matí al local de la Soledat, lloc on ens vam canviar a la tarda. Tot seguit i a pas lleuger, la formació es va dirigir a la parròquia de l’Esperança, on ens esperaven els dos misteris. Les paraules del mossèn de la parròquia i un Combat de 2 per a tots els assistents, van donar el punt de sortida a la processó. Semblava que, malgrat tot, el temps aguantaria, però dissortadament la pluja, que s’havia mantingut absent els dies anteriors, ha acabat fent acte de presència quan tot just portàvem una tercera part del recorregut previst. Les nostres cuirasses són molt sensibles a l’aigua i això ens ha obligat a retirar-nos al local de la Soledat. 

El Capità Rafael Llibre conversant amb l'alcalde David Bote
Punt i final de les activitats de la Setmana Santa 2019, que s’han traduït en quatre dies de sortida, tres d’ells seguits, tot un esforç que és d’agrair als Armats que han participat.

(Fotografies: Gemma Romagosa i Mireia Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada