dimarts, 1 d’octubre del 2024

9a Mostra d'Entitats


El proper dissabte 5 d’octubre, se celebra a Mataró la IV Mostra d’Entitats de la ciutat. Com ja sabeu, és una manifestació que se celebra cada dos anys a la nostra ciutat, fruit de la necessitat de les entitats de poder difondre les seves activitats. Ara fa dos anys va ser pel juny, enguany ja entrada la tardor.

Podeu consultar més informació a Mostra Entitats 2024.

Una vegada més els Armats també hi serem presents, juntament amb més de 80 entitats i col·lectius, per a oferir una mostra de tot el que fem durant l'any i especialment durant la Setmana Santa. Teniu un recull de les nostres participacions els anys 2012, 2014, 2016, 2018 i 2022.

Enguany farem com vam fer fa dos anys i tindrem l’activitat amb premi de “Fangar com un Armat”, juntament amb l’exposició d’elements del Maniple i totes les explicacions que calgui per a satisfer la curiositat dels nostres visitants.
 
No caldria dir que, tractant-se d’una activitat de l’entitat amb un caire totalment lúdic, ens agradaria poder veure el nombre màxim d’associats pel nostre espai durant tota la jornada, ajudant-nos en els preparatius o durant tot el dia a atendre visites, si cal.
 
Com sempre l'objectiu és donar-nos a conèixer a tots els mataronins i mataronines i a d'altres visitants i difondre la nostra activitat tradicional, cultural i centenària.




Dissabte, 5 d’octubre del 2024
Lloc: Plaça de Santa Anna
Horari: de 10 del matí a 8 del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada